Redzik7 Posted November 2, 2015 Share Posted November 2, 2015 Witam. desperatycznie i bez powodzenia niestety przeszukuję dysk, któryś już raz w poszukiwaniu pewnego kawałka z HH o tytule bodaj "Dziękuj". było tam z 5 wykonawców, może więcej i z tego co pamiętam chyba mniej znani, czyt. underground, ale kawałek był mocno pozytywny, pomoże mi go ktoś odnaleźć??? były tam tekstu typu "dziękuj za to co masz/wszystko co masz" spokojny bicik chyba fortepian, zwykła pętelka i kilku pokornych chłopa na zwrotkach. myslałem że to bla-bla, ale niestety nie jakiś Filip chyba był w tym składzie wykonawców albo Felippe lub nawet takiego kogoś nie było tam nawet... tytuł powinien się zgadzać, pomóżcie proszę bo mnie gnębi i chodzi po głowie już z miesiąc... dodam, że to polski hip hop i że kawałka słuchałem jakieś 10lat temu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
olaf Posted November 2, 2015 Share Posted November 2, 2015 Darude. Sandstorm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Redzik7 Posted November 2, 2015 Author Share Posted November 2, 2015 Już nieaktualne :D ogarnąłem :) Szybki Szmal - Dziękuj za to co!!! :))))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts