Z3Piotr Napisano 3 Listopad 2015 Share Napisano 3 Listopad 2015 (edytowane) Cześć, Poniżej moja praca wykonana w Unreal engine 4. Pozdrawiam Edytowane 3 Listopad 2015 przez Z3Piotr dodanie miniatury Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Monio Napisano 3 Listopad 2015 Share Napisano 3 Listopad 2015 Fajnie wyszło. Nie wiem czy to spowodowane ale drzewa za oknami wyglądają jakbyś miał 2 kopie odsunięte od siebie o kilkanaście centymetrów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wujek_kane Napisano 3 Listopad 2015 Share Napisano 3 Listopad 2015 Ale w jednym ujęciu są ok. Fajna taka wizka, aż by się chciało pochodzić samemu :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Z3Piotr Napisano 10 Listopad 2015 Autor Share Napisano 10 Listopad 2015 (edytowane) Fajnie wyszło. Nie wiem czy to spowodowane ale drzewa za oknami wyglądają jakbyś miał 2 kopie odsunięte od siebie o kilkanaście centymetrów. 5+ za spostrzegawczość ;) Ruszające się cienie po podłodze i meblach były dla mnie jednym z najważniejszych punktów podczas projektowania. Ale w jednym ujęciu są ok. Fajna taka wizka, aż by się chciało pochodzić samemu :) Czyli wizka spełnia założenia :) W zasadzie prezentacja - załóżmy mieszkania - powinna obejmować - film z ujęciami z kilku kamer - film "walkthrough" - plik .exe do pobrania na telefon lub pc - do samodzielnego spaceru i wprowadzania zmian. Dzięki za komentarze, pozdrawiam Edytowane 10 Listopad 2015 przez Z3Piotr scalenie dwóch odpowiedzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bolitic Napisano 10 Listopad 2015 Share Napisano 10 Listopad 2015 Fajne, dobrze ze celujesz w ten realtime segemnt, to moze byc przyszlosc. Co do animacji, to przedewszystkim skoro to realtime, to bym chcial zobaczyc jak uzytkownik chodzi po lokacji jak w FPS. Skoro jest jak jest, to nie uzywalbym easingu przy kluczowych klatkach - duzo bardziej by mi pasowalo "linear movement" kamery. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi