Napisano 3 Listopad 20159 l Cześć, Poniżej moja praca wykonana w Unreal engine 4. Pozdrawiam Edytowane 3 Listopad 20159 l przez Z3Piotr dodanie miniatury
Napisano 3 Listopad 20159 l Fajnie wyszło. Nie wiem czy to spowodowane ale drzewa za oknami wyglądają jakbyś miał 2 kopie odsunięte od siebie o kilkanaście centymetrów.
Napisano 3 Listopad 20159 l Ale w jednym ujęciu są ok. Fajna taka wizka, aż by się chciało pochodzić samemu :)
Napisano 10 Listopad 20159 l Autor Fajnie wyszło. Nie wiem czy to spowodowane ale drzewa za oknami wyglądają jakbyś miał 2 kopie odsunięte od siebie o kilkanaście centymetrów. 5+ za spostrzegawczość ;) Ruszające się cienie po podłodze i meblach były dla mnie jednym z najważniejszych punktów podczas projektowania. Ale w jednym ujęciu są ok. Fajna taka wizka, aż by się chciało pochodzić samemu :) Czyli wizka spełnia założenia :) W zasadzie prezentacja - załóżmy mieszkania - powinna obejmować - film z ujęciami z kilku kamer - film "walkthrough" - plik .exe do pobrania na telefon lub pc - do samodzielnego spaceru i wprowadzania zmian. Dzięki za komentarze, pozdrawiam Edytowane 10 Listopad 20159 l przez Z3Piotr scalenie dwóch odpowiedzi
Napisano 10 Listopad 20159 l Fajne, dobrze ze celujesz w ten realtime segemnt, to moze byc przyszlosc. Co do animacji, to przedewszystkim skoro to realtime, to bym chcial zobaczyc jak uzytkownik chodzi po lokacji jak w FPS. Skoro jest jak jest, to nie uzywalbym easingu przy kluczowych klatkach - duzo bardziej by mi pasowalo "linear movement" kamery.