Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Witam wszystkich.

Zdarza mi się przeglądać to forum i w końcu postanowiłem założyć swoją własną teczkę by poczuć "bat" nad głową i troszkę bardziej zmotywować się do pracy.

Na pierwszy ogień wrzucam Slasha zrobionego jakiś czas temu oraz własnie skończony photobashing w klimatach fantasy . Wiem że postać kiepsko siedzi na tym stworze ale nie chce mi się już z tym walczyć :) Obrazek jest już skończony ale z chęcią wysłucham opinii i rad na przyszłość.

2BZuce.jpgyvPS3z.jpg

• Odpowiedzi 1
  • Wyświetleń 878
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Witaj,

Przejdę od razu do rzeczy, Slash jest w porządku. Trochę za sterylny jak dla mnie ale to kwestia gustu bardziej. Proporcje, walor i kolorki są ok. Wywaliłbym czerń tylko. Natomiast photobash jest słaby niestety. Oprócz tłą które w miarę jest ok- jest perspektywa powietrzna, walor jest całkiem ok. Natomiast ten stwór i jeździec słabo. Anatomia dziwna, proporcje zaburzone, głowa i oczy sprawiają, że obrazek wygląda sielsko:D. Polecam na przyszłość poszukać referencji i na nich bazować. Trzymam kciuki bo widać, że masz potencjał i skilla. Pamiętaj, że każdemu robi się ciężej rzeczy z głowy niż coś kopiuje. Pozdrawiam!