Napisano 14 Październik 200420 l witam :D bluzgać panowie, i tak nie poprawie nic bo nie mam kolejnych 9 godzin na render :) zeby zobaczyc obrazek, skopiuj adres to IE http://www.kome.website.pl/room-final.jpg max5 i vray duron600, 128sdram, rivaTNT2 64mb yo!
Napisano 14 Październik 200420 l Not Found The requested URL /image_piwko.php was not found on this server. Apache Server at http://www.aidahosting.com Port 80 :/
Napisano 14 Październik 200420 l no, całkiem spoko. tylko widok zza okna troche nie klei sie do reszty, troche robi wrażenie fototapety? pozdro
Napisano 14 Październik 200420 l ladne:) meble czesciowo wygladaja jak z Kleru:) tylko dla mnei troszke za czerwono:( pozdrawiam:)
Napisano 15 Październik 200420 l wydaje mi się że szybka chyba nie odbijaświatla i wogule ale może mi się tylko wydawać a tak to spox jak powiedzial Dobosz mebelki jak z kleru pozdr
Napisano 16 Październik 200420 l Fajnie tylko ten widok zza okna... :/ Nie chodzi nawet o to co na tym zdjęciu jest (chociaż nie pasuje ewidentnie), ale o to że wydaje się jakby szyby nie było tylko przyklejone zdjęcie.
Napisano 16 Październik 200420 l bardzo, bardzo ładnie, tylko materiały szyb nie takie. Mocniejsze refleksy, zdecydowanie mocniejsze. nie sądzisz, że dość uciążliwe byłoby oglądanie jakiegokolwiek filmu pod wieczór przy takim układzie - okno-telewizor-kanapa? Ale to tylko moje zdanie;] Jeszcze jedną niedogodnością jest brak lamp. Chyba nie sądzisz, że ta ozdobna lampa stojąca oświetli ci całe pomieszczenie w nocy? Całość jest przyjemna dla oka, nawet czerwień nie przeszkadza :P Pozdro
Napisano 17 Październik 200420 l Mi się trochę niż podoba geometria stołu i krzeseł. Bałbym się postawić na tym stole coś ciężkiego, bo mogła by pęknąć w środku szybka, lub połamać się nóżki. Krzesełka też wyglądają za delikatnie. Poza tym (i poza widokiem za oknem) całkiem spoko. Podoba mi się.
Napisano 17 Październik 200420 l Autor baaardzo dziekuje za posty, bardzo mnie podniosly na duchu ;) niedlugo zaczne robic jakas moze kuchnie to wrzuce ją do wipa... komentarze choc ich malo, nauczyly mnie paru rzeczy... :D do napisania yo!
Napisano 17 Październik 200420 l Autor hmm jest jakis nie wiem plugin, dzieki ktooremu bedzie mozna przerwac render a potem go wznowic? wiecie naprzyklad render sie robi 10h potem daje stop wylanczam kompa potem wlanczam daje play i render dalej leci?? z goory dzieki pozdrawiaaam :)
Napisano 18 Październik 200420 l Możesz spróbować renderować fragmenty "Render regions" i potem skleić to w photoshopie.
Napisano 18 Październik 200420 l Autor no ja to wogoole jestem geniusz i bym oczywiscie zaraz na to wpadl noo... :( :P dzieki bardzo dobry pomysl :D pozdrawiam