Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 15
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

wydaje mi się że szybka chyba nie odbijaświatla i wogule ale może mi się tylko wydawać a tak to spox jak powiedzial Dobosz mebelki jak z kleru pozdr

Napisano

Fajnie tylko ten widok zza okna... :/ Nie chodzi nawet o to co na tym zdjęciu jest (chociaż nie pasuje ewidentnie), ale o to że wydaje się jakby szyby nie było tylko przyklejone zdjęcie.

Napisano

bardzo, bardzo ładnie, tylko materiały szyb nie takie. Mocniejsze refleksy, zdecydowanie mocniejsze.

nie sądzisz, że dość uciążliwe byłoby oglądanie jakiegokolwiek filmu pod wieczór przy takim układzie - okno-telewizor-kanapa? Ale to tylko moje zdanie;]

Jeszcze jedną niedogodnością jest brak lamp. Chyba nie sądzisz, że ta ozdobna lampa stojąca oświetli ci całe pomieszczenie w nocy?

Całość jest przyjemna dla oka, nawet czerwień nie przeszkadza :P

Pozdro

Napisano

Mi się trochę niż podoba geometria stołu i krzeseł. Bałbym się postawić na tym stole coś ciężkiego, bo mogła by pęknąć w środku szybka, lub połamać się nóżki. Krzesełka też wyglądają za delikatnie. Poza tym (i poza widokiem za oknem) całkiem spoko.

Podoba mi się.

Napisano

baaardzo dziekuje za posty, bardzo mnie podniosly na duchu ;)

niedlugo zaczne robic jakas moze kuchnie to wrzuce ją do wipa...

komentarze choc ich malo, nauczyly mnie paru rzeczy... :D

do napisania yo!

Napisano

hmm jest jakis nie wiem plugin, dzieki ktooremu bedzie mozna przerwac render a potem go wznowic? wiecie naprzyklad render sie robi 10h potem daje stop wylanczam kompa potem wlanczam daje play i render dalej leci??

z goory dzieki

pozdrawiaaam :)

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności