polka dot Napisano 14 Październik 2004 Share Napisano 14 Październik 2004 witam :D bluzgać panowie, i tak nie poprawie nic bo nie mam kolejnych 9 godzin na render :) zeby zobaczyc obrazek, skopiuj adres to IE http://www.kome.website.pl/room-final.jpg max5 i vray duron600, 128sdram, rivaTNT2 64mb yo! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nimrod Napisano 14 Październik 2004 Share Napisano 14 Październik 2004 Not Found The requested URL /image_piwko.php was not found on this server. Apache Server at http://www.aidahosting.com Port 80 :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baton Napisano 14 Październik 2004 Share Napisano 14 Październik 2004 Nom obrazek nie chodzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 14 Październik 2004 Autor Share Napisano 14 Październik 2004 sorry, cos nie tak z tym poje***** serverem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spoon Napisano 14 Październik 2004 Share Napisano 14 Październik 2004 no, całkiem spoko. tylko widok zza okna troche nie klei sie do reszty, troche robi wrażenie fototapety? pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 14 Październik 2004 Autor Share Napisano 14 Październik 2004 nie mialem innego, znajde cos dobrego to wrzooce. yo! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Dobosz Napisano 14 Październik 2004 Share Napisano 14 Październik 2004 ladne:) meble czesciowo wygladaja jak z Kleru:) tylko dla mnei troszke za czerwono:( pozdrawiam:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość cwieq Napisano 15 Październik 2004 Share Napisano 15 Październik 2004 wydaje mi się że szybka chyba nie odbijaświatla i wogule ale może mi się tylko wydawać a tak to spox jak powiedzial Dobosz mebelki jak z kleru pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbuffer Napisano 16 Październik 2004 Share Napisano 16 Październik 2004 Fajnie tylko ten widok zza okna... :/ Nie chodzi nawet o to co na tym zdjęciu jest (chociaż nie pasuje ewidentnie), ale o to że wydaje się jakby szyby nie było tylko przyklejone zdjęcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 16 Październik 2004 Share Napisano 16 Październik 2004 bardzo fajny ... nawet bardzo :p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salvator Napisano 16 Październik 2004 Share Napisano 16 Październik 2004 bardzo, bardzo ładnie, tylko materiały szyb nie takie. Mocniejsze refleksy, zdecydowanie mocniejsze. nie sądzisz, że dość uciążliwe byłoby oglądanie jakiegokolwiek filmu pod wieczór przy takim układzie - okno-telewizor-kanapa? Ale to tylko moje zdanie;] Jeszcze jedną niedogodnością jest brak lamp. Chyba nie sądzisz, że ta ozdobna lampa stojąca oświetli ci całe pomieszczenie w nocy? Całość jest przyjemna dla oka, nawet czerwień nie przeszkadza :P Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaDYoss Napisano 17 Październik 2004 Share Napisano 17 Październik 2004 Mi się trochę niż podoba geometria stołu i krzeseł. Bałbym się postawić na tym stole coś ciężkiego, bo mogła by pęknąć w środku szybka, lub połamać się nóżki. Krzesełka też wyglądają za delikatnie. Poza tym (i poza widokiem za oknem) całkiem spoko. Podoba mi się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 17 Październik 2004 Autor Share Napisano 17 Październik 2004 baaardzo dziekuje za posty, bardzo mnie podniosly na duchu ;) niedlugo zaczne robic jakas moze kuchnie to wrzuce ją do wipa... komentarze choc ich malo, nauczyly mnie paru rzeczy... :D do napisania yo! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 17 Październik 2004 Autor Share Napisano 17 Październik 2004 hmm jest jakis nie wiem plugin, dzieki ktooremu bedzie mozna przerwac render a potem go wznowic? wiecie naprzyklad render sie robi 10h potem daje stop wylanczam kompa potem wlanczam daje play i render dalej leci?? z goory dzieki pozdrawiaaam :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaDYoss Napisano 18 Październik 2004 Share Napisano 18 Październik 2004 Możesz spróbować renderować fragmenty "Render regions" i potem skleić to w photoshopie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 18 Październik 2004 Autor Share Napisano 18 Październik 2004 no ja to wogoole jestem geniusz i bym oczywiscie zaraz na to wpadl noo... :( :P dzieki bardzo dobry pomysl :D pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi