Napisano 25 Listopad 20159 l Cześć, po 7 latach mojego jestestwa na max3d zakładam teczkę. Wrzucać będę tutaj moje mniej lub bardziej ukończone prace. Ostrzegam nie będą to prace wybitne, większość dla zabawy po pracy. #1 Edytowane 13 Czerwiec 20168 l przez Rembik
Napisano 28 Listopad 20159 l Świetny pomysł : D jako dziecię PRL-u i dziecię internetu doceniam pomysł jak i samo wykonanie. Masz więcej prac?
Napisano 2 Grudzień 20159 l Autor Dzięki za odzew. Tak, mam więcej będę wrzucał tutaj co jakiś czas. #2 Praca zrobiona w ramach testów Paintstorm.
Napisano 2 Grudzień 20159 l Autor Dla mnie Paintstrom to jest to czego szukałem w programie do malowania cyfrowego. Pierwsze miesiące były ciężkie, słabo działał, zawieszał się itd. przez co nie używałem go w ogóle. Po aktualizacji (chyba we wrześniu) zaczął działać DUŻO lepiej. Świetnie miesza farby, precyzyjnie prowadzi pędzle, sporo możliwości jeśli chodzi o modyfikacje pędzli, ostatnio wprowadzili możliwość wgrywania pędzli .abr z PS (jeszcze nie testowałem). Jest jeszcze wiele zmian, które mam nadzieję wprowadzą. Za takie śmieszne pieniądze program jest rewelacyjny. Przy okazji wrzucę kolejną pracę. #3
Napisano 13 Czerwiec 20168 l Autor Monolith 1:4:9 Praca inspirowana książką Arthura C. Clarke'a oraz filmami "Odyseja Kosmiczna". Tym Razem PS.
Napisano 13 Czerwiec 20168 l Robert de Niro wywołuje u mnie ciarki na plecach, ma wygląd psychopaty :P Fajne masz, takie miękkie pociągnięcia pędzla, jednak uważam, że super by było jakbyś zaostrzał w niektórych miejscach krawędzie. Podbiłoby to ten efekt a bryła stałaby się bardziej "prawdopodobna". Nawiązuję tutaj w szczególności do tego obłego robota przy brzozie :) Pozdro
Napisano 7 Lipiec 20168 l Monolith najbardziej mi sie podoba, dobrze namalowane, kolory graja wywazone i wrazenie tez robi spore tematycznie. Pozdrawiam