Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Cześć, po 7 latach mojego jestestwa na max3d zakładam teczkę. Wrzucać będę tutaj moje mniej lub bardziej ukończone prace. Ostrzegam nie będą to prace wybitne, większość dla zabawy po pracy.

xWQt4CX.jpg?1

Edytowane przez Rembik

• Odpowiedzi 9
  • Wyświetleń 2k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano
  • Autor

Dzięki za odzew. Tak, mam więcej będę wrzucał tutaj co jakiś czas.

Praca zrobiona w ramach testów Paintstorm.

PY5U9mU.jpg?1

Napisano
  • Autor

Dla mnie Paintstrom to jest to czego szukałem w programie do malowania cyfrowego. Pierwsze miesiące były ciężkie, słabo działał, zawieszał się itd. przez co nie używałem go w ogóle. Po aktualizacji (chyba we wrześniu) zaczął działać DUŻO lepiej. Świetnie miesza farby, precyzyjnie prowadzi pędzle, sporo możliwości jeśli chodzi o modyfikacje pędzli, ostatnio wprowadzili możliwość wgrywania pędzli .abr z PS (jeszcze nie testowałem). Jest jeszcze wiele zmian, które mam nadzieję wprowadzą. Za takie śmieszne pieniądze program jest rewelacyjny. Przy okazji wrzucę kolejną pracę.

JwYa4Jx.jpg

Napisano
  • Autor

Monolith 1:4:9

Praca inspirowana książką Arthura C. Clarke'a oraz filmami "Odyseja Kosmiczna". Tym Razem PS.

F5VpRwC.jpg?1

Napisano

Robert de Niro wywołuje u mnie ciarki na plecach, ma wygląd psychopaty :P

Fajne masz, takie miękkie pociągnięcia pędzla, jednak uważam, że super by było jakbyś zaostrzał w niektórych miejscach krawędzie. Podbiłoby to ten efekt a bryła stałaby się bardziej "prawdopodobna". Nawiązuję tutaj w szczególności do tego obłego robota przy brzozie :)

Pozdro

Napisano

Monolith najbardziej mi sie podoba, dobrze namalowane, kolory graja wywazone i wrazenie tez robi spore tematycznie. Pozdrawiam