Rembik Napisano 25 Listopad 2015 Napisano 25 Listopad 2015 (edytowane) Cześć, po 7 latach mojego jestestwa na max3d zakładam teczkę. Wrzucać będę tutaj moje mniej lub bardziej ukończone prace. Ostrzegam nie będą to prace wybitne, większość dla zabawy po pracy. #1 Edytowane 13 Czerwiec 2016 przez Rembik
One1000Dreams Napisano 28 Listopad 2015 Napisano 28 Listopad 2015 Świetny pomysł : D jako dziecię PRL-u i dziecię internetu doceniam pomysł jak i samo wykonanie. Masz więcej prac?
Rembik Napisano 2 Grudzień 2015 Autor Napisano 2 Grudzień 2015 Dzięki za odzew. Tak, mam więcej będę wrzucał tutaj co jakiś czas. #2 Praca zrobiona w ramach testów Paintstorm.
olaf Napisano 2 Grudzień 2015 Napisano 2 Grudzień 2015 Dobranocka swietny pomysl, jak wrazenia z paintstorma?
Rembik Napisano 2 Grudzień 2015 Autor Napisano 2 Grudzień 2015 Dla mnie Paintstrom to jest to czego szukałem w programie do malowania cyfrowego. Pierwsze miesiące były ciężkie, słabo działał, zawieszał się itd. przez co nie używałem go w ogóle. Po aktualizacji (chyba we wrześniu) zaczął działać DUŻO lepiej. Świetnie miesza farby, precyzyjnie prowadzi pędzle, sporo możliwości jeśli chodzi o modyfikacje pędzli, ostatnio wprowadzili możliwość wgrywania pędzli .abr z PS (jeszcze nie testowałem). Jest jeszcze wiele zmian, które mam nadzieję wprowadzą. Za takie śmieszne pieniądze program jest rewelacyjny. Przy okazji wrzucę kolejną pracę. #3
Rembik Napisano 13 Czerwiec 2016 Autor Napisano 13 Czerwiec 2016 Monolith 1:4:9 Praca inspirowana książką Arthura C. Clarke'a oraz filmami "Odyseja Kosmiczna". Tym Razem PS.
DAGOO Napisano 13 Czerwiec 2016 Napisano 13 Czerwiec 2016 Robert de Niro wywołuje u mnie ciarki na plecach, ma wygląd psychopaty :P Fajne masz, takie miękkie pociągnięcia pędzla, jednak uważam, że super by było jakbyś zaostrzał w niektórych miejscach krawędzie. Podbiłoby to ten efekt a bryła stałaby się bardziej "prawdopodobna". Nawiązuję tutaj w szczególności do tego obłego robota przy brzozie :) Pozdro
BartLight Napisano 7 Lipiec 2016 Napisano 7 Lipiec 2016 Monolith najbardziej mi sie podoba, dobrze namalowane, kolory graja wywazone i wrazenie tez robi spore tematycznie. Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi