gutek Napisano 14 Listopad 2004 Share Napisano 14 Listopad 2004 no nareszcie mam jakiegoś zwolennika żeby tą panienką przenieśc gdzieś w inne miejsce:) asblaze tak trzymaj:) a te pomysły nawet dobre były żeby ten krzyz zmienić, może kościoła nie podpalać ale ta panienka mogłaby gdzies tam siedzieć miecz wbity w ziemie obk niej i nie koniecznie zeby płakała ale żeby np odpoczywała po walce:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaras Napisano 14 Listopad 2004 Autor Share Napisano 14 Listopad 2004 asblaze- jakie kurna sorki !?!? toż, po to chyba jest ten WIP ??? (chcesz z pejcza ?;) co do pannicy to mam również co do niej mieszane odczucia - ale z innego powodu, - mianowicie - uważam że background jest w stosunku do niej za bardzo rozbudowany i skomplikowany.... ona lepiej wygląda na rozmytym , zblurowanym tle (bardziej wychodzi na 1 plan ).... i nadaje się na inną grafę .... może jednak wróce do poprzedniej koncepcji ??? thx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asblaze Napisano 14 Listopad 2004 Share Napisano 14 Listopad 2004 Sorki.... bo ja nie lubie jak mi ktos narzuca koncepcje ... :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gutek Napisano 14 Listopad 2004 Share Napisano 14 Listopad 2004 hehe no może jednak lpeiej wrócić do poprzedniej koncepcji, ale sorki ja też nie lubie jak mi sie cos narzuca;) to jest tylko moja opinia..;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaras Napisano 14 Listopad 2004 Autor Share Napisano 14 Listopad 2004 narzucania koncepcji - NIKT nie lubi !!!! (poza k;lientami :) ale wątek na WIPie może być bardzo pomocny w zmianie koncepcji :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 14 Listopad 2004 Share Napisano 14 Listopad 2004 ehh stary jezeli chcesz to w ogole ukonczyc to trzymaj sie swojej koncepcji ew. wprowadz male poproawki , bo z duzych zmian nigdy nic nie wychodzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LHT Napisano 14 Listopad 2004 Share Napisano 14 Listopad 2004 mieczyk przekonywujący, może mgiełkę snująca sie ponad gruntem... ps.: dziwne - paniusie wymodelowałeś, a kotka nie machniesz? coś mi się wierzyć nie chce :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaras Napisano 14 Listopad 2004 Autor Share Napisano 14 Listopad 2004 może spróbuje machnąć kotka ? wprawdzie nigdy nie modelowałem zwierzyny :) no może poza królikiem którego zamieszczam :) .... a gdyby tak przy niej stał wściekły, rozbykany królik ? :))) niezależnie od wszystkiego będzie to temat na nową pracę (kotek) thx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaras Napisano 14 Listopad 2004 Autor Share Napisano 14 Listopad 2004 a tu poprawiony mieczyk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 14 Listopad 2004 Share Napisano 14 Listopad 2004 mieczyk lepszy :) czekamy na duzo krwi :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaras Napisano 17 Listopad 2004 Autor Share Napisano 17 Listopad 2004 mały updejcik - okrwawiony mieczyk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gutek Napisano 18 Listopad 2004 Share Napisano 18 Listopad 2004 hmm ale jakby ona kogoś zabiła tym mieczem to krew nie byłaby tylko na środku ale też na bokach (zależy jak go trafiła) no ale mieczyk super:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaras Napisano 19 Listopad 2004 Autor Share Napisano 19 Listopad 2004 kolejny apdejcik, do kościółka dobudowałem jakieś ruiny ... ale ciągle szukam ... pozdrawiam, dzięki za komentarze i porady (w trakcie pracy nad tym czymś narodziły się z Waszych propozycji pomysły na 3 dalsze prace ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wesoledi Napisano 19 Listopad 2004 Share Napisano 19 Listopad 2004 z "lasu" powstaly ciekawe zabudowania :) ladnie ladnie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaras Napisano 19 Listopad 2004 Autor Share Napisano 19 Listopad 2004 dzięki wesoledi, nie martw się "las" się nie zmarnuje :) mam pytanie do V-rayowców - czy da się uzyskać podobny klimat w V-rayu ? chodzi mi o nocne oświetlenie (to pewnie tak) ale czy w połączeniu z volume light + glow + flary ? jak sobie V ray radzi z takimi efektami ? ja na razie robię przymiarki do niego ale dobijają mnie te czasy renderingu :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 20 Listopad 2004 Share Napisano 20 Listopad 2004 Za bardzo nie mam sie na czym skupic do tego dochodzi to ze mam dosc przyciemniony monitorek i moj zwrok przykowa tylko i wylacznie ksiezyc :) Bardzo gustuje w tego typu klimatach i czekam az wkoncu wpadniesz na pomysl co z tym dalej zrobic i bedziesz sie trzymal swojej wizji + drobne poprawki sugerowane ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wesoledi Napisano 20 Listopad 2004 Share Napisano 20 Listopad 2004 moze ta dziewice na schodach umiescic? :) alas mozesz dac po bokach (obrazek rozszerzyc :)) czekamnaupdaty bo obrazek jak i klimat sa fajne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gutek Napisano 20 Listopad 2004 Share Napisano 20 Listopad 2004 no ja tak samo jak poprzednicy:) daj coś na cyzm by można było oko zawiesić:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaras Napisano 20 Listopad 2004 Autor Share Napisano 20 Listopad 2004 ależ jesteście niecierpliwi :) toż to jest tylko backround - i w finalnym etapie nastąpi połączenie 2 wątków WIP - background + postać 3d: body. A koncepcja jest taka : na 1 planie stoi postać obrócona tyłem (lekki półprofil ) patrząca złowrogo w kierunku ruin miasta i trzymająca okrwawiony miecz. (aktualnie pracuję nad jakimś tajemniczym ubiorem i ozdobami ) W tle jest backround :) czyli owo zrujnowane miasto ( chcę dodać jeszcze jakieś płonące zgliszcza i czarny dym na niebie. Bardzo chciałbym wyrenderzyć to w jakimś V rayu ale cuś nie mogę uzyskać nocnego , volumerycznego światła ( help ) thx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaras Napisano 24 Listopad 2004 Autor Share Napisano 24 Listopad 2004 tak więc trwają prace nad postacią 1 planową. Oto wstępny zarys. Render w V rayu. Ale cią gle nie wychodzi mi to nocne oświetlenie tak jakbym chciał :( pozdro p.s. ten "misio" będzie oczywiście obwieszony różnym badziewiem -typu jakiś okrwawiony łachman + łańcuch + inkrustowane opasko-ozdobniki itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 24 Listopad 2004 Share Napisano 24 Listopad 2004 siuper :)) fajne dlonie i ogolnie rece , ale chyba troche za plaska klatka piersiowa , ale ciezko co kolwiek powiedziec w takim ujeciu wiec zamilkne do nastepnego updejta :)) aha twarzyczka tez mi sie podoba ma charakterek , tak trzymaj ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salvator Napisano 24 Listopad 2004 Share Napisano 24 Listopad 2004 troszkę pociesznie ma skręcony tułów ale reszta w porządku :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gutek Napisano 24 Listopad 2004 Share Napisano 24 Listopad 2004 no mi też sie podoba:) tylko też tak jak Salvator pisał wydaje sie że za bardzo jest skręcony:) i nie wiem czy to takie złudzenie bo światło tak pada czy co bo ta jego prawa ręka tak choćby była złamana przy ramieniu bo tak mocno wykrzywiona, ale nie wiem może tak jak napisałęm to gra światła i cienia (jakos taks ie to gada:P) pozdrawiam i pracuuj dalej:) gutek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eden-3d Napisano 24 Listopad 2004 Share Napisano 24 Listopad 2004 dla mie wypas:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaras Napisano 10 Grudzień 2004 Autor Share Napisano 10 Grudzień 2004 ciąg dalszy prac nad postacią 1 planową. Dzięki wszystkim za komentarze pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asblaze Napisano 10 Grudzień 2004 Share Napisano 10 Grudzień 2004 Wooow... kolo daje radę... i ten fatalny zgryz :D dla mnie spoko. troche textrura sie sypie na prawej ręcę ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 11 Grudzień 2004 Share Napisano 11 Grudzień 2004 super koles ot co :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi