VAEDROTH Napisano 4 Styczeń 2016 Share Napisano 4 Styczeń 2016 Witam wszystkich :) Szukam rozwiązania problemu błędnej instalacji maxa w wersji 2014. Uruchamiam setup zaznaczam, że wersja na 30 dni i instaluje wszystko directx runtime , biblioteki materiałów itp aż dochodzi do instalacji 3ds max 2014, pasek postępu nic nie rusza przez dłuższy czas i następuje cofanie instalacji = Installation complete some products failed to install. Próbowałem jako administrator także błąd , odinstalowywałem visual c++ 2005 i 2010 to również nie przyniosło poprawnej instalacji ;/ W logu mam jedynie błąd 1603 który wskazywałby visual c++ 2010 ale już go usuwałem a max zainstalował na nowo i też nic to nie dało ;/ Jakiś pomysł ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dynamico Napisano 5 Styczeń 2016 Share Napisano 5 Styczeń 2016 Często niestety trzeba najpierw ręcznie doinstalować do Windows aktualne biblioteki Microsoft .NET Framework. https://www.microsoft.com/pl-pl/download/details.aspx?id=17851 Kilka razy miałem problem z instalacjami 3ds max i taki zabieg akurat pomagał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VAEDROTH Napisano 5 Styczeń 2016 Autor Share Napisano 5 Styczeń 2016 Frameworka miałem 3.5 zainstalowałem wersję 4 a następnie 4.6.1 . Ale niestety nadal failed :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dynamico Napisano 6 Styczeń 2016 Share Napisano 6 Styczeń 2016 Spróbuj pobrać jeszcze raz instalkę 3ds max. Często pobrane instalacje mają błędy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VAEDROTH Napisano 6 Styczeń 2016 Autor Share Napisano 6 Styczeń 2016 (edytowane) na stronie autodesku znajdę jeszcze wersje 2014 ? Bo 16 jest a 14 nie widzę. Edit: Kliknąłem sobie na system requirements i chyba widzę dlaczego od tygodnia nie jestem w stanie zainstalować maxa .. Windows 8 or Windows 7 64bit Professional operating system..to pozamiatane ja mam Home Premium :( Edytowane 6 Styczeń 2016 przez VAEDROTH Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rly Napisano 6 Styczeń 2016 Share Napisano 6 Styczeń 2016 To raczej nie jest problemem, w tym przypadku chyba głównie chodzi o zarządzanie ramem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VAEDROTH Napisano 6 Styczeń 2016 Autor Share Napisano 6 Styczeń 2016 Nie bardzo rozumiem , co nie tak z ramem? Wersja home zarządza inaczej niż pro ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi