masater Napisano 16 Październik 2004 Napisano 16 Październik 2004 No dobra teraz szczerze będzie ze mnie grafik? ;) ------------------------------------------------------- a tak wogóle to mam zamiar dorobić mebelki i cły pokoik tylko mebelki nie wychodzą :). tacka ma być srebrna tylko przy taki otoczeniu nie wychodzi to :). staty: -soft: 3dsmax7/mental-ray -czas model.: ok 8min. - -||- text.: ok 10min. -coby tu jescze: materiały mentalowe których się uczyłem dlatego tak długo ;) a zapomniał bym czasem renderingu się chwalić nie będe bo mam tylko 256MBDDR400 jako pamięć i trwało to troche :) pozdrawiam masater
chveti Napisano 16 Październik 2004 Napisano 16 Październik 2004 szkło ma chyba za duzy fog.. kompresja też efekt zabiła, ale nie jest źle ;) keep workn'
masater Napisano 17 Październik 2004 Autor Napisano 17 Październik 2004 No dobra pwenie powiecie ze się obijam ale wrzucam tu tego renderka :) a i pytanie które zadałem w pierwszym poscie dalej aktualne bo nikt jescze nie odpowiedział :)(pytanie to pierwsze zdanie w topicu :) nad renderkami) oczekuje sczerej odpowiedzi :P a tu renderek
Badyl Napisano 17 Październik 2004 Napisano 17 Październik 2004 niezbadane są wyroki Boskie, synu. zdaj się na Jego łąskę, a wiare gorącą w sobie wzniecaj. ;D
lobohome Napisano 17 Październik 2004 Napisano 17 Październik 2004 ... myślę, że grafik to nie tylko osoba znająca program ...
masater Napisano 17 Październik 2004 Autor Napisano 17 Październik 2004 hmm moze zamieszcze linki do moich poprzednich (niedokończonych prac) może wtedy ktoś da konkretniejszą dpowiedź na to pytanie :) http://max3d.pl/forum/showthread.php?t=8407 http://max3d.pl/forum/showthread.php?t=8782 a tak btw to i tak sie będe bawił maxem niezależnie od odpowiedzi :)
Predator Napisano 17 Październik 2004 Napisano 17 Październik 2004 mysle ze nie potrzebnie skaczesz z softu na soft :) powiedz ze w maxie 6 tego bys nie zrobil???? :) no ale mamy wolny kraj demokracja . :) A czy z ciebie grafik bedzie hehe jakims juz grafikiem jestes :P jak wiekszosc na tym forum jeden lepszy drugi z mniejszym warsztatem wiedzy :)
Salvator Napisano 17 Październik 2004 Napisano 17 Październik 2004 hm... w poprzednich był dobry modelling, tutaj rendering, połącz to jakoś :P myślę, że na pytanie nie odpowie ci nikt, bo nie ma definicji grafika (chyba). Możesz się więc bezpiecznie nazwać grafikiem :D przecież są graficy i G R A F I C Y :P
masater Napisano 17 Październik 2004 Autor Napisano 17 Październik 2004 tak graficy i gumisie jeśli wiecie co mam an myśli :) jutro postaram się wrzucić kolejne renderki i myśle że będzie na nich coś wiecej niż tylko butelka kieliszki tacka listy i nożyk do papieru ;)
max_1989 Napisano 18 Październik 2004 Napisano 18 Październik 2004 Ej no nie obrażaj wiesz kogo :), w końcu gdyby nie (on) to byś się nie pośmiał :).
masater Napisano 19 Październik 2004 Autor Napisano 19 Październik 2004 no wreszcie znalazłem pare minutek i wyskrobałem takie bióreczko. Materiały powinny być ciemniejsze ale że próbowałem uzyskac lakierowane drewno no to się env odbił i ejst jasno ;) a tu renderki z przodu i z tyłu enyoy ;P PS: Wiem ze mało szczegłółowe ale wkońcu mam gdzie tą tacke z butelka postawić :P
Touch Napisano 19 Październik 2004 Napisano 19 Październik 2004 Możesz być kim chcesz... To Twój wybór, Twój wysiłek i determinacja, Twoje poświęcenie...
Rekomendowane odpowiedzi