Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

No dobra teraz szczerze będzie ze mnie grafik? ;)

szkolo.jpg

-------------------------------------------------------

szkolo1.jpg

a tak wogóle to mam zamiar dorobić mebelki i cły pokoik tylko mebelki nie wychodzą :).

tacka ma być srebrna tylko przy taki otoczeniu nie wychodzi to :).

staty:

-soft: 3dsmax7/mental-ray

-czas model.: ok 8min.

- -||- text.: ok 10min.

-coby tu jescze: materiały mentalowe których się uczyłem dlatego tak długo ;)

a zapomniał bym czasem renderingu się chwalić nie będe bo mam tylko 256MBDDR400 jako pamięć i trwało to troche :)

pozdrawiam

masater

• Odpowiedzi 11
  • Wyświetleń 1,7k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

szkło ma chyba za duzy fog..

kompresja też efekt zabiła, ale nie jest źle ;)

keep workn'

Napisano
  • Autor

No dobra pwenie powiecie ze się obijam ale wrzucam tu tego renderka :)

a i pytanie które zadałem w pierwszym poscie dalej aktualne bo nikt jescze nie odpowiedział :)(pytanie to pierwsze zdanie w topicu :) nad renderkami) oczekuje sczerej odpowiedzi :P

a tu renderek

internal1_09.jpg

Napisano

niezbadane są wyroki Boskie, synu. zdaj się na Jego łąskę, a wiare gorącą w sobie wzniecaj.

;D

Napisano

mysle ze nie potrzebnie skaczesz z softu na soft :) powiedz ze w maxie 6 tego bys nie zrobil???? :) no ale mamy wolny kraj demokracja . :) A czy z ciebie grafik bedzie hehe jakims juz grafikiem jestes :P jak wiekszosc na tym forum jeden lepszy drugi z mniejszym warsztatem wiedzy :)

Napisano

hm... w poprzednich był dobry modelling, tutaj rendering, połącz to jakoś :P

myślę, że na pytanie nie odpowie ci nikt, bo nie ma definicji grafika (chyba). Możesz się więc bezpiecznie nazwać grafikiem :D

przecież są graficy i G R A F I C Y :P

Napisano
  • Autor

tak graficy i gumisie jeśli wiecie co mam an myśli :) jutro postaram się wrzucić kolejne renderki i myśle że będzie na nich coś wiecej niż tylko butelka kieliszki tacka listy i nożyk do papieru ;)

Napisano

Ej no nie obrażaj wiesz kogo :), w końcu gdyby nie (on) to byś się nie pośmiał :).

Napisano
  • Autor

no wreszcie znalazłem pare minutek i wyskrobałem takie bióreczko. Materiały powinny być ciemniejsze ale że próbowałem uzyskac lakierowane drewno no to się env odbił i ejst jasno ;)

a tu renderki

z przodu

biorko.jpg

i z tyłu

biorkotyl.jpg

enyoy ;P

PS: Wiem ze mało szczegłółowe ale wkońcu mam gdzie tą tacke z butelka postawić :P

Napisano

Możesz być kim chcesz... To Twój wybór, Twój wysiłek i determinacja, Twoje poświęcenie...