Hokmah Napisano 10 Styczeń 2016 Share Napisano 10 Styczeń 2016 (edytowane) Postanowiłem założyć sobie jednak temat, w którym chcę pokazywać progres mojej pracy nad filmem dyplomowym (licencjat), na którym obecnie pracuję. Mam nadzieję i jednocześnie to wiem, iż sporo się podczas tego procesu nauczę oraz mam nadzieję, że wiele ciekawych porad uda mi się tutaj otrzymać, które w znacznym stopniu wpłyną na płynność i jakość mojej pracy. Programy, z których korzystam gdyby ktoś chciał się dowiedzieć to Houdini, Maya, Arnold oraz Fusion. Na chwilę obecną to tyle i poniżej kilka kadrów i testów z animacji. Jestem dobrej myśli, że całość będzie naprawdę bardzo fajna. W głowie pomysł wygląda bardzo ładnie tylko nie zawsze dobrze wychodzi mi przełożenie tego na 3D i rendery ze względu na brak jeszcze tak "wygórowanej" wiedzy. Ad.1 Edytowane 26 Marzec 2016 przez Hokmah Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
natas Napisano 10 Styczeń 2016 Share Napisano 10 Styczeń 2016 Zapowiada się nieźle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mirrage Napisano 11 Styczeń 2016 Share Napisano 11 Styczeń 2016 wygląda super, podwieszam sobie temat i zacznę tutaj zaglądać oraz trzymam kciuki za pomyślne ukończenie ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nathanielxd Napisano 11 Styczeń 2016 Share Napisano 11 Styczeń 2016 Wygląda zacnie. Powodzenia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hokmah Napisano 2 Luty 2016 Autor Share Napisano 2 Luty 2016 Dzięki :) Żeby nie było, że może nie pracuję dalej nad projektem to wrzucam test chmur z testowym compo do ujęcia nad którym pracuję od jakiegoś czasu. Jeszcze masa pracy przede mną.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hokmah Napisano 19 Luty 2016 Autor Share Napisano 19 Luty 2016 (edytowane) Jedna z finlanych chmurek do obecnych trzech ujęć, nad którymi siedzę. Trochę terenu: Edytowane 26 Marzec 2016 przez Hokmah Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi