Napisano 10 Styczeń 20169 l Postanowiłem założyć sobie jednak temat, w którym chcę pokazywać progres mojej pracy nad filmem dyplomowym (licencjat), na którym obecnie pracuję. Mam nadzieję i jednocześnie to wiem, iż sporo się podczas tego procesu nauczę oraz mam nadzieję, że wiele ciekawych porad uda mi się tutaj otrzymać, które w znacznym stopniu wpłyną na płynność i jakość mojej pracy. Programy, z których korzystam gdyby ktoś chciał się dowiedzieć to Houdini, Maya, Arnold oraz Fusion. Na chwilę obecną to tyle i poniżej kilka kadrów i testów z animacji. Jestem dobrej myśli, że całość będzie naprawdę bardzo fajna. W głowie pomysł wygląda bardzo ładnie tylko nie zawsze dobrze wychodzi mi przełożenie tego na 3D i rendery ze względu na brak jeszcze tak "wygórowanej" wiedzy. Ad.1 Edytowane 26 Marzec 20168 l przez Hokmah
Napisano 11 Styczeń 20169 l wygląda super, podwieszam sobie temat i zacznę tutaj zaglądać oraz trzymam kciuki za pomyślne ukończenie !
Napisano 2 Luty 20169 l Autor Dzięki :) Żeby nie było, że może nie pracuję dalej nad projektem to wrzucam test chmur z testowym compo do ujęcia nad którym pracuję od jakiegoś czasu. Jeszcze masa pracy przede mną..
Napisano 19 Luty 20169 l Autor Jedna z finlanych chmurek do obecnych trzech ujęć, nad którymi siedzę. Trochę terenu: Edytowane 26 Marzec 20168 l przez Hokmah