Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Postanowiłem założyć sobie jednak temat, w którym chcę pokazywać progres mojej pracy nad filmem dyplomowym (licencjat), na którym obecnie pracuję. Mam nadzieję i jednocześnie to wiem, iż sporo się podczas tego procesu nauczę oraz mam nadzieję, że wiele ciekawych porad uda mi się tutaj otrzymać, które w znacznym stopniu wpłyną na płynność i jakość mojej pracy. Programy, z których korzystam gdyby ktoś chciał się dowiedzieć to Houdini, Maya, Arnold oraz Fusion. Na chwilę obecną to tyle i poniżej kilka kadrów i testów z animacji. Jestem dobrej myśli, że całość będzie naprawdę bardzo fajna. W głowie pomysł wygląda bardzo ładnie tylko nie zawsze dobrze wychodzi mi przełożenie tego na 3D i rendery ze względu na brak jeszcze tak "wygórowanej" wiedzy.

M3fGGJ0.jpg

iN0klGx.jpg

25LbtyW.jpg

BQgZ7Nn.jpg

qLrYZ00.jpg

pbGoQTI.jpg

hpfEKMQ.jpg

Ad.1

H3nEQqk.jpg?1

vbPSfLC.jpg?1

Edytowane przez Hokmah

• Odpowiedzi 5
  • Wyświetleń 1,8k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

wygląda super, podwieszam sobie temat i zacznę tutaj zaglądać oraz trzymam kciuki za pomyślne ukończenie !

Napisano
  • Autor

Dzięki :)

Żeby nie było, że może nie pracuję dalej nad projektem to wrzucam test chmur z testowym compo do ujęcia nad którym pracuję od jakiegoś czasu. Jeszcze masa pracy przede mną..

GXoWSuY.jpg?1

Napisano
  • Autor

Jedna z finlanych chmurek do obecnych trzech ujęć, nad którymi siedzę.

Trochę terenu:

SKS1O5Y.jpg?1

JxURD6k.png?1

Edytowane przez Hokmah