Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Witam, coś takiego udało mi się ostatnio zmontować. Texturki 4k, w całości stworzone w Substance Painter. Zapraszam do oglądania, wskazówki na przyszłość mile widziane!

sebastian-fijal-gewehr43-3.jpg?1452846890sebastian-fijal-gewehr43-2.jpg?1452846895sebastian-fijal-gewehr43-1.jpg?1452846904sebastian-fijal-gewehr43-4.jpg?1452846908sebastian-fijal-gewehr43-5.jpg?1452846909

Edytowane przez DuzeZ

• Odpowiedzi 4
  • Wyświetleń 2,7k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

39726729211839287617.png :D

Raczej nie ma się do czego przyczepić, ale ja nie jestem ekspertem :D.

Oj gdyby mi wychodziły takie texturki...

Napisano
  • Autor

Dzięki Positive100 za aż cztery 10tki! ;P Osobiście polecam Substance, muszę przyznać, że się zakochałem w nim, a reszta to już kwestia treningu ;)

Napisano

Ja się poprzyczepiam ;)

Odciski palców trochę przegięte, zwłaszcza że z jakiegoś powodu są też obecne na normalce.

Nie wiem czy faktura drewna nie jest zbyt widoczna, wydaje mi się że kolby są zwykle bardziej wygładzone.

Ale poza tym super - podoba mi się tym bardziej że zrobienie dobrze wyglądającej tekstury broni w stanie fabrycznym, bez przetarć i wszędobylskich rys to ambitne zadanie i mało kto się na to porywa.

Napisano
  • Autor

Dzięki za wskazówki ;) Faktycznie odciski mogłyby być troszkę słabsze i nieco zniekształcone.