Napisano 15 Styczeń 20169 l Witam, coś takiego udało mi się ostatnio zmontować. Texturki 4k, w całości stworzone w Substance Painter. Zapraszam do oglądania, wskazówki na przyszłość mile widziane! Edytowane 15 Styczeń 20169 l przez DuzeZ
Napisano 15 Styczeń 20169 l :D Raczej nie ma się do czego przyczepić, ale ja nie jestem ekspertem :D. Oj gdyby mi wychodziły takie texturki...
Napisano 15 Styczeń 20169 l Autor Dzięki Positive100 za aż cztery 10tki! ;P Osobiście polecam Substance, muszę przyznać, że się zakochałem w nim, a reszta to już kwestia treningu ;)
Napisano 15 Styczeń 20169 l Ja się poprzyczepiam ;) Odciski palców trochę przegięte, zwłaszcza że z jakiegoś powodu są też obecne na normalce. Nie wiem czy faktura drewna nie jest zbyt widoczna, wydaje mi się że kolby są zwykle bardziej wygładzone. Ale poza tym super - podoba mi się tym bardziej że zrobienie dobrze wyglądającej tekstury broni w stanie fabrycznym, bez przetarć i wszędobylskich rys to ambitne zadanie i mało kto się na to porywa.
Napisano 15 Styczeń 20169 l Autor Dzięki za wskazówki ;) Faktycznie odciski mogłyby być troszkę słabsze i nieco zniekształcone.