V4nder Napisano 15 Styczeń 2016 Napisano 15 Styczeń 2016 Witam. Czy instalował ktoś ten plugin do maxa? Nie mogę zainstalować tego pluginu bo nie ma instalki w folderze który wypakowałem.
natas Napisano 15 Styczeń 2016 Napisano 15 Styczeń 2016 Nie każdy plugin mysi mieć instalator czasem po prostu wrzuca się pliczek do folderu plugins
V4nder Napisano 17 Styczeń 2016 Autor Napisano 17 Styczeń 2016 Skopiowałem to do pluginów ale dalej nic
natas Napisano 17 Styczeń 2016 Napisano 17 Styczeń 2016 Aż mnie zaciekawiłeś i zalogowałem się na stronie nvidi by to sprawdzić. Ja pobrałem PhysX: 3D Studio Max DCC plug-in for PhysX 3-3-0 i u mnie plugin miał normalny instalator i po włączeniu maxa niby jest. Nie przerabiałem tutoriala i nie wiem czy u mnie to pójdzie bo mam radeona. Pewnie pobrałeś APEXSDK.
V4nder Napisano 18 Styczeń 2016 Autor Napisano 18 Styczeń 2016 (edytowane) Tak, pobralem APEXSDK. Czuję że rozwiązałeś problem, zainstaluje i zaraz się dowiemy :) Edit : Rzeczywiście, pobrałem to o czym napisałeś i wszystko działa. Dzięki wielkie za pomoc :) Edytowane 18 Styczeń 2016 przez V4nder
Rekomendowane odpowiedzi