Napisano 18 Styczeń 20169 l Hej, hej graficy - specjaliści ! Mam drobny problem. Klient napisał do mnie, że chce "intro" do filmików (coś takiego >>LINK 2 tarcze). Klient chce mieć możliwość zmiany loga zespołów oraz tekstu poniżej ... Nie mam pojęcia jak to ugryźć. Samą animację zmontuję, ale jak albo w czym zrobić opcję edycji ... Ktoś ma jakiś pomysł ? Pozdrawiam.
Napisano 18 Styczeń 20169 l Albo sobie bedzie robil w afterze czy w czym tam dasz mu pliki albo custom tool, ktory bedzie kosztowal swoje. Najtansza alternatywa to chyba jakis skrypt w pytongu ktory uniesie to wszystko w Blenderze i wyrenderuje sekwencje. Kolejna opcja to sample i lacżenie na warstwach, osobno napisy, wyniki, zespoly i pozniej tylko cos prostego, co wypluje animacje lub sekwencje video.
Napisano 21 Styczeń 20169 l Autor Ostatecznie okazało się że klient ma "coś" (nie pamiętam nazwy) do edycji filmów i ogarnie sobie sam dodanie logo + tekstów (to ma się zmieniać). Ja zrobiłem tylko animowane tło z miejscem na loga drużyn + paski na napisy. Wychodzi na to, że prostego rozwiązania "na już" niestety niema. Aczkolwiek dzięki za podpowiedzi.
Napisano 21 Styczeń 20169 l Spoko kazdy maly temat zwykle rodzi kilka roznych pomyslow, po czym upadaja. Ani nimi nie nakarmisz rodziny pozniej ani nawet chomika. Takie glebsze przemyslenie ile pomysl bez realizacji jest wart w biznesie. Fajnie ze udalo sie znalezc tanie rozwiazanie.