Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Witam.

To mój pierwszy post w tym dziale, wcześniej nie miałem odwagi :) Natrafiłem ostatnio na forum na temat piwa, pomyślałem, że na początek to będzie dobry krok, ze względu na prosty model i sporo materiałów w internecie na ten temat. Prezentuję to co do tej pory udało mi się zrobić przy pomocy Maxa i Vray, czyli proste studio z jedną HDR'ką i planem za butelką. Nie mam doświadczenia dlatego chętnie przyjmę słowa krytyki. Wiem, które elementy poprawić, ale chciałem na razie pokazać zarys projektu i poradzić się bardziej doświadczonych. Nazwa i etykieta były wymyślone na szybko, nie chciałem, żeby butelka była "goła". Dziękuję i pozdrawiam.

• Odpowiedzi 1
  • Wyświetleń 1,1k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Materiał butelki powinien być bardziej odblaskowy, spróbuj popracować tez nad oświetleniem żeby było kilka odbić na butelce a nie jedno na środku wtedy te odblaski będą bardziej efektowne.

Myślę, że krople wody które są na butelce powinny być nieco mniejsze i w większej ilość, też fajnym efektem były by ściekające krople ale tutaj to jest więcej zabawy :)