Gość eax Napisano 17 Październik 2004 Napisano 17 Październik 2004 Postanowilem wrzucic to do Finished works, bo juz modelingu mi "nic" nie zostalo(a moze zostalo, ale juz musialem silnik, hamulce, amorki itp wyrzucic, bo mi komp nie wyrabia) teraz zostalo mi tylko poprawic texturki, oswietlenie i scene.... Sorry ze tak krzywo wyciete, ale robilem to pozno w nocy :D
kozioo Napisano 17 Październik 2004 Napisano 17 Październik 2004 obrazki są, ale mimo to nic nie widac. Zwaliles oswietlenie i wszystkie materialy. Ale to zauważyłeś sam... Na szczęscie...
MaDYoss Napisano 17 Październik 2004 Napisano 17 Październik 2004 Przesadziłeś z tymi refleksjami. Wszystko się tak zmywa, że nie widać geometrii, która przecież jest całkiem spoko.
Kulki Napisano 23 Październik 2004 Napisano 23 Październik 2004 tak to oswietliles, ze nie wiadomo czy ten model jest swietny czy oscyluje w okolicach dobrze wygladajacych z kilometra. a te spoty na podlozu to juz normalnie prawie, ze skandal;) a przypuszczam, ze calkiem ladny render z tego moze byc. pozdr
illy Napisano 25 Październik 2004 Napisano 25 Październik 2004 heheheh ostatnio to w wipe widzialem:p teraz rozumiem co znaczy, wrzucilelm update na forum (znalazlem tydzien pozniej:P)
Predator Napisano 25 Październik 2004 Napisano 25 Październik 2004 eee chyba mogles sie bardziej postarac z koncowym renderem :/ za duze reflekty tego HDRI i pozatym poprzednicy wspomnieli ciemno ciemno ciemno. Ale plus za skonczone autko :) Gratulacje
Gość eax Napisano 26 Październik 2004 Napisano 26 Październik 2004 dobra, po tym co uslyszalem musze cos niecos naprawde poprawic , :) robie przesiadke z FR na Brazila ze wzgledu na dlugosc renderignu, spoty? nie weim skad sie tam wziely nie ma zadnego zrodla w scenie jedynie skylight GI/caustic, no ale jak juzpisalem robie przesiadke i finalne renderki beda za jakis czas. :D
Rekomendowane odpowiedzi