Napisano 13 Luty 20169 l Khan academy to spisek który ma Cię doprowadzić do depresji bo jest tyle darmowej wiedzy którą mógłbyś posiąść ale wolisz zdjęcia kotów... Ale wykład fajny - w sam raz żeby zaciekawić młodzież PS. Maya!!! Widziałem Maya :) In your face 3ds Max fanboys ;)
Napisano 16 Luty 20169 l Blender fanboy, powiedzial co wiedzial :D. Poza tym koty maja tyle wbic co teledyski kanye west !! Kroopson napisał: Khan academy to spisek który ma Cię doprowadzić do depresji bo jest tyle darmowej wiedzy którą mógłbyś posiąść ale wolisz zdjęcia kotów... Ale wykład fajny - w sam raz żeby zaciekawić młodzież PS. Maya!!! Widziałem Maya :) In your face 3ds Max fanboys ;)
Napisano 16 Luty 20169 l Staraja sie jak moga pazerne kolki... ale zorientowali sie za pozno ze im ludzie odplyneli. Beda teraz na sile zakladac szkoly, szkolenia etc ale niestety talentow im nie przybedzie w ten sposob. Najpierw wyrzucali ludzi jak leci co 6 miesiecy a teraz placza.. placza bo slupki przestaly rosnac.
Napisano 16 Luty 20169 l Spoko - Method studios już przysyła rekrutera do Warszawy, może i Pixar zacznie? :)
Napisano 16 Luty 20169 l nawet jeśli, to co z tego? każdy radzi sobie jak może. jeśli ciśniemy ich za chwytanie się brzytwy, bo ich plan rozwojowy był zbyt agresywny, to na ich miejscu śmialibyśmy się z nas, bo nie mamy w tej chwili potęgi finansowej będąc w przeszłości noworodkami. nie rozumiem, dlaczego tak łatwo każdy ocenia i kategoryzuje cudze poczynania - czy to jednostki czy międzykontynentalnego konsorcjum - a tak trudno mu ujrzeć własne potknięcia. nie pytam, bo mam coś do Was. pytam, bo sam mam z tym problem. :\