damian85osg Napisano 19 Marzec 2016 Share Napisano 19 Marzec 2016 (edytowane) Cześć, Wydłubane po godzinach pracy. Victoria Seras z anime "Hellsing" Soft: Zbrush, 3ds max, Keyshot Edytowane 30 Marzec 2016 przez damian85osg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tr3buh Napisano 19 Marzec 2016 Share Napisano 19 Marzec 2016 swietny sculpt i swietne anime, rany jak ja dawno hellsinga oglądałem... Którą serię bardziej lubiłeś pierwszą( ta z 13 odcinkami) czy drugą? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damian85osg Napisano 19 Marzec 2016 Autor Share Napisano 19 Marzec 2016 Pierwsza była MEGA! a reszta ujdzie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tr3buh Napisano 19 Marzec 2016 Share Napisano 19 Marzec 2016 Ja tak samo, pierwsza miała świetny klimat i epicką muzyczkę , druga seria też była niezła fajna kreska więcej krwii, rozwałki i ogólnie bardziej efekciarska ale wolę tą pierwszą bardziej "stonowaną" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damian85osg Napisano 4 Kwiecień 2016 Autor Share Napisano 4 Kwiecień 2016 Cześć! Możecie zostawić głos przy mojej pracy na 3DTotal Gallery Award lub po prostu wpaść popatrzeć ;) Dzięki! http://www.3dtotal.com/galleries/image/Fantasy/7375-hellsing-victoria-seras-fanart-by-damian-jara-vampire-character-manga-anime Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi