MichalJaroszewicz Posted March 20, 2016 Posted March 20, 2016 Cześć, Chcąc trochę poćwiczyć z Marvelous Designerem, postanowiłem wykonać wizualizację jakiejś sypialni, projekt powstawał w bólach i męczarniach przez wiele miesięcy, gdyż nie miałem jasnego konceptu co w zasadzie chcę uzyskać, więc ciągle kombinowałem, zmieniałem umeblowanie czy geometrię sypialni, co w połączeniu z brakiem czasu spowodowało, że łóżko z tkaninami powstało we wrzesniu, a projekt kończę w marcu :P Digital Mess, Analog Mess to w istocie taki followup do zadymionej Slaska Kitchen ;) Software: MODO, 3ds Max, Marvelous Designer, Corona Renderer, Adobe Photoshop Na potrzeby tego projektu przygotowałem też krótkiego making of'a: https://www.behance.net/gallery/35192779/Digital-Mess-Analog-Mess-(Corona-Bedroom-Making-Of)
majeranek Posted March 20, 2016 Posted March 20, 2016 Super! Mimo tego, że lubię takie blade wizualizacje to chyba przydałoby się trochę kontrastu ;) Fajny patent na oświetlenie, prosty, ale jak widać daje dobre efekty.
Recommended Posts