krem Napisano 18 Październik 2004 Napisano 18 Październik 2004 tak wiem, ze ten problem zostal juz poruszony.. ale, nie znalazlem rozwiazania.. nie widze tylnej scianki obiektu! mimo nadawania materialu 2-sided, mimo zmiany w viewporcie na force 2-sided.. nie mam tylnej scianki ani w view ani po renderingu! nie wiem o co chodzi.. :/
javor Napisano 18 Październik 2004 Napisano 18 Październik 2004 w viewporcie niema bo zapewne masz sterownik direct 3d - i dobrze w renderku powinne być jeżeli materiał ma 2-sided ale jeśli i tak nie działa to spróbuj jeszcze zaznaczyć "force 2-sided" w opcjach renderera
krem Napisano 18 Październik 2004 Autor Napisano 18 Październik 2004 yooo.. dzieki..w render ju jest.. ale dalej nie kumam czemu material 2-sided nie dziala :/
illy Napisano 18 Październik 2004 Napisano 18 Październik 2004 show material in wievport? taki bialoniebiski boxik w material editorze
marczak Napisano 18 Październik 2004 Napisano 18 Październik 2004 to chyba wina sterow do grafy. sprobuj innych lub przelacz maxa na opengl
ReflectVision Napisano 18 Październik 2004 Napisano 18 Październik 2004 sprobuj innych lub przelacz maxa na opengl dokladnie , tylko na direct 3d nie widac :/
Rekomendowane odpowiedzi