Napisano 18 Październik 200420 l tak wiem, ze ten problem zostal juz poruszony.. ale, nie znalazlem rozwiazania.. nie widze tylnej scianki obiektu! mimo nadawania materialu 2-sided, mimo zmiany w viewporcie na force 2-sided.. nie mam tylnej scianki ani w view ani po renderingu! nie wiem o co chodzi.. :/
Napisano 18 Październik 200420 l w viewporcie niema bo zapewne masz sterownik direct 3d - i dobrze w renderku powinne być jeżeli materiał ma 2-sided ale jeśli i tak nie działa to spróbuj jeszcze zaznaczyć "force 2-sided" w opcjach renderera
Napisano 18 Październik 200420 l Autor yooo.. dzieki..w render ju jest.. ale dalej nie kumam czemu material 2-sided nie dziala :/
Napisano 18 Październik 200420 l show material in wievport? taki bialoniebiski boxik w material editorze
Napisano 18 Październik 200420 l to chyba wina sterow do grafy. sprobuj innych lub przelacz maxa na opengl
Napisano 18 Październik 200420 l sprobuj innych lub przelacz maxa na opengl dokladnie , tylko na direct 3d nie widac :/