Gość netint Napisano 19 Październik 2004 Napisano 19 Październik 2004 Siemka chciałem zrobic trawe ale nie działa. w tutku pisze ze mam uzyc swiatła ale tego swiatła nie ma. Nie mam oddzielnych swiateł do Shaga :(
Piotr Dobosz Napisano 19 Październik 2004 Napisano 19 Październik 2004 postaraj sie to jakos bardziej szczegolowo wytlumaczyc. pozdrawiam
Gość netint Napisano 19 Październik 2004 Napisano 19 Październik 2004 Chodzi o to gdzie mam znaleść te specjalne światła z Shaga http://max3d.pl/tutoriale/kurs114/shag_fur_trawa_pl.htm KROK 3 nie mam takiego czegoś :(
Piotr Dobosz Napisano 19 Październik 2004 Napisano 19 Październik 2004 nie uzywalem shang fur ale o jest pewnie tam gdzie wszystkie wchodzisz do swiatel i rozwijasz na gorze palete z napisem standard i tam powino by no bo gdzie? pozdrawiam:)
zipper Napisano 1 Marzec 2005 Napisano 1 Marzec 2005 nie potrzebne ci jest swiatlo shagowskie :) wstaw zwykle omni na composite shadows ... w zakladce na samym dole dodaj oprucz shadow map jeszcze hair shadow i juz :) pozdrawiam
sartr Napisano 1 Marzec 2005 Napisano 1 Marzec 2005 w opcjach renderingu shaga masz opcje "convert" która przekonwertowywuje:) zwykłe światła na światła shagowskie
Rekomendowane odpowiedzi