Nmachine Napisano 19 Kwiecień 2016 Share Napisano 19 Kwiecień 2016 (edytowane) Cześć Nazywam się Szymon Biegaj i reprezentuję nowo powstałe studio wizualizacji "Nmachine" Zamieszczam wizualizacje których powstanie zapoczątkował konkurs na serwisie Evermotion "Wholla Lotta Loft". Po zakończonym konkursie postanowiłem rozwinąć dalej rozwijać temat. modelowanie: 3dsmax 2014 rendering: Corona 1.3 postprodukcja: PS CC 2014 Dodatkowo użyłem zbrusha do modelowania betonoych elementów, oraz programu agisoft photoscan do skanowania fragmentów otoczenia. Nasze inne prace możecie obejrzeć pod adresem : http://www.nmachine.org/ Edytowane 19 Kwiecień 2016 przez Nmachine Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciek Jutrzenka Napisano 19 Kwiecień 2016 Share Napisano 19 Kwiecień 2016 Jezu jakie to jest dobre. :X Corona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nmachine Napisano 19 Kwiecień 2016 Autor Share Napisano 19 Kwiecień 2016 Dziękuję bardzo za komentarz. Corona faktycznie ma gigantyczny potencjał, ale mimo wszystko w dużych scenach Vray sprawdza się lepiej. Corona jest bezlitosna jeżeli chodzi o zużycie ramu, więc renderowałem regionami, żeby wymusić przyzwoitą rozdzielczość. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciek Jutrzenka Napisano 19 Kwiecień 2016 Share Napisano 19 Kwiecień 2016 tak to prawda. ale.. ich szkło i GI jest niesamowite. Praktycznie możesz zrobić źródło światła drucik w żarówce zamkniety w kloszu a corona to wyrenderuje jak by to był exterior. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi