Nmachine Napisano 19 Kwiecień 2016 Napisano 19 Kwiecień 2016 (edytowane) Cześć Nazywam się Szymon Biegaj i reprezentuję nowo powstałe studio wizualizacji "Nmachine" Zamieszczam wizualizacje których powstanie zapoczątkował konkurs na serwisie Evermotion "Wholla Lotta Loft". Po zakończonym konkursie postanowiłem rozwinąć dalej rozwijać temat. modelowanie: 3dsmax 2014 rendering: Corona 1.3 postprodukcja: PS CC 2014 Dodatkowo użyłem zbrusha do modelowania betonoych elementów, oraz programu agisoft photoscan do skanowania fragmentów otoczenia. Nasze inne prace możecie obejrzeć pod adresem : http://www.nmachine.org/ Edytowane 19 Kwiecień 2016 przez Nmachine
Maciek Jutrzenka Napisano 19 Kwiecień 2016 Napisano 19 Kwiecień 2016 Jezu jakie to jest dobre. :X Corona
Nmachine Napisano 19 Kwiecień 2016 Autor Napisano 19 Kwiecień 2016 Dziękuję bardzo za komentarz. Corona faktycznie ma gigantyczny potencjał, ale mimo wszystko w dużych scenach Vray sprawdza się lepiej. Corona jest bezlitosna jeżeli chodzi o zużycie ramu, więc renderowałem regionami, żeby wymusić przyzwoitą rozdzielczość.
Maciek Jutrzenka Napisano 19 Kwiecień 2016 Napisano 19 Kwiecień 2016 tak to prawda. ale.. ich szkło i GI jest niesamowite. Praktycznie możesz zrobić źródło światła drucik w żarówce zamkniety w kloszu a corona to wyrenderuje jak by to był exterior.
Rekomendowane odpowiedzi