gnacik Napisano 12 Maj 2016 Napisano 12 Maj 2016 Witam, Jak taką wizkę zrobić to wiem... ale jaki trzeba sprzęt aby móc to później pokazać klientowi? Mógłby ktoś doradzić, co dokładnie trzeba kupić abym mógł wgrać wizkę w odpowiedni software, nałożyć klientowi google na głowę i niech sobie ogląda pomieszczenie :-) Pozdrawiam, Janusz
Dynamico Napisano 12 Maj 2016 Napisano 12 Maj 2016 Ostatnio przypadkowo znalazłem coś takiego: http://blog.irisvr.com/blog/category/how-to-add-v-ray-stereo-panoramic-images-to-the-irisvr-beta-app Gdzieś jeszcze na YT widziałem filmik z kartonowymi goglami do SAMSUNGA. Klientowi nie dasz ale do potestowania pewnie wyjdzie tanio.
gnacik Napisano 12 Maj 2016 Autor Napisano 12 Maj 2016 Tu nie chodzi o to, że ja chcę testować. Mam klienta w US, robi wnętrza, no i potrzebuje dla swojego klienta wizki pod gogle. Miały być zwykłe wizki, ale sie pozmieniało, no i teraz poza tym, ze te projekty mam mu pod to wyrenderować, to jeszcze powiedzieć co On ma kupić, aby mógł to potem zaprezentować swojemu klientowi. Wiadomo, nie chce przepłacać, ale byle czego kupić też nie, zwłaszcza, że to się przyda na przyszłość do pokazywanie innych projektów w ten sposób.
Rekomendowane odpowiedzi