artzgodka Napisano 20 Maj 2016 Share Napisano 20 Maj 2016 Hej, Ostatnio taki o to render wykonałem. Mam nadzieję, że choć trochę się podoba ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nathanielxd Napisano 20 Maj 2016 Share Napisano 20 Maj 2016 Mi się podoba, z chęcią bym skosztował jakiegoś trunku z tego balona :D W czym to robiłeś? Możesz zdradzić jak wykonałeś to sianko na balon? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artzgodka Napisano 20 Maj 2016 Autor Share Napisano 20 Maj 2016 Mi się podoba, z chęcią bym skosztował jakiegoś trunku z tego balona :D W czym to robiłeś? Możesz zdradzić jak wykonałeś to sianko na balon? Dzięki, niestety wszystko 100% 3D, nie ma czego kosztować :) Całość wykonana w LightWave 2015 + plug Rope Editor Plus do zrobienia linki. Co do sianka to robiłem to Fiber ale w Modelerze. Stosunkowo niedawno odkryłem moc tego narzędzia. Robisz geometrię z automaty i do tego jeszcze ta geometria wykrywa kolizję. Jak załapałem jak używać tego tool to zrobienie takiego sianka zajęło mi dosłownie 5min :) Zrobię może tutka to zobaczysz jak to działa. Wrzucam screna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artzgodka Napisano 20 Maj 2016 Autor Share Napisano 20 Maj 2016 słomę? mniej więcej tak ;) - Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi