jakubziom Napisano 21 Maj 2016 Napisano 21 Maj 2016 (edytowane) Cześć ;) Ostatnio znudziły mnie wizki, więc zabrałem się za efekty specjalne. Po obejrzeniu kilku fimów studia The Asylum (filmy klasy B) postanowiłem, że zrobię coś podobnego (trailer do nieistniejącego filmu). Wystąpił mój kolega Zapraszam do oglądania! https://vimeo.com/166556315 Być może w najbliższym czasie powstanie jeszcze jedna bekowa produkcja (tym razem z kosmitami) A tak na serio to pierwszy raz montowałem w After Effects obraz z blendera i wideo (sceny ze smokiem) Aby oświetlenie renderu pasowało korzystałem ze zrobionej na miejscu prostej mapy hdri + światełko sun. Muzyka: Ronan Hardiman - Nightmare Efekty dźwiękowe: Darmowe efekty do trailerów znalezione gdzieś w necie + ryk godzilli Render smoka: Storyboardy (nie są ładne, ale spełniły swoją funkcję :] Pozdrawiam Jakub Edytowane 21 Maj 2016 przez jakubziom brak thumba
Anabell Napisano 21 Maj 2016 Napisano 21 Maj 2016 Lubię klimaty typu "Twoja stara. Baśń". Czekam na pełen metraż :)
Rekomendowane odpowiedzi