mrys Napisano 24 Maj 2016 Share Napisano 24 Maj 2016 Kliement Woroszylow w wipach rozgrzebał wątek niemieckiego myśliwca Horten Ho 229. Tak się złożyło, ze równolegle sam opracowywałem ten temat. I chociaż Wojtek jest znany z tego, ze rano zaczyna, a wieczorem już ma gotowy model, to tym razem gdzieś ugrzązł po drodze. :) Wiec go wyprzedziłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kliment woroszyłow Napisano 25 Maj 2016 Share Napisano 25 Maj 2016 Rozgrzebałem i ugrzązłem bo ciągle coś innego..ale spoko kiedyś go skończe :) Mega model Marku! Szacunek że udało ci się ładnie przebrnąć przez wszystkie zagadki konstrukcji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kroopson Napisano 25 Maj 2016 Share Napisano 25 Maj 2016 woooot!??! Powiedz mi że to jest do jakiejś książki z przekrojami bo nie wierzę że ot tak sobie zrobiłeś pełny detal w środku :) Szacun. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrys Napisano 27 Maj 2016 Autor Share Napisano 27 Maj 2016 No jest to do książki (prawie 300 renderów detali, całości itd). Ale dla siebie tez bym umiał tak dłubać :) Może nawet bardziej :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi