Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Witam serdecznie !

Postanowiłem se przez wakacje założyć portfolio aby we wrześniu spróbować gdzieś się załapać. Jakoś, że jestem świeżakiem, to chciałbym tutaj po zamieszczać swoje pracki aby otrzymać opinie ekspertów :)

Zrobiłem se listę obiektów które mam zamiar wymodelować do portfolio (Jest ich trochę i głównie tematyk to pozajzy, sci fi, broń i różne poziomy). Wszystkie moje prace będą robione pod gameart.

Pierwszym obiektem jest podwodny statek rozpoznawczy. Pomysł wziął się z pewnej gry w którym prowadzi się podwodny tryb życia :).

Zacząłem dzisiaj modelować owy obiekt. Jeszcze trochę pracy jest przede mną.

Opis pojazdu:

Jak napisałem, jest to podwodny statek rozpoznawczy. Na spodzie statku znajduje się śluza dzięki której kierujący może opuścić statek bez zalania go wodą. Trochę wyżej znajduje się moduł z torpedami który się wysuwa na bok. Jeszcze wyżej znajdują się schowki na jakieś rzeczy. Na tyle łodzi znajduje się pomieszczenie na drona (Małych rozmiarów którego zadaniem jest zwiedzanie niebezpiecznych i małych miejsc.)

Ogólnie to trochę brakuje mi pomysłów co tam jeszcze dać na zewnątrz. W środku umieszczę różne komputery, apteczkę, gaśnicę itp. Moim główny dylematem jest to jak mają się otwierać schowki itp.. Czy ma się otwierać jak bagażnik samochodu czy bardziej jak w autokarze.

Poniżej zamieszam parę screenów do wstępnych ocen pomysłu :d

• Wyświetleń 863
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi