JackTheRippy Napisano 24 Czerwiec 2016 Share Napisano 24 Czerwiec 2016 (edytowane) Siemka, Dawno nie zakładałem tematu w tym dziale, więc stwierdziłem dlaczego nie. Ostatnio brałem udział w kursie z Adamem Skuttem, pierwszy raz sprowadziłem model do real-time'u i dałem teksture. Niestety, tylko głowa, gdybym robił cały model to bym na krytyke nie wyrobił :) Wciaż nie jest to poziom z którego byłbym zadowolony, ale dwa lata temu nie wiedziałem jak wygląda czaszka i co to tesktura, także taki plus chociaż. Aby zrobić to troche trudniejsze to połączyłem to z rzeźbieniem likenessu, wybrałem Mads Mikkelsena(Hannibal TV). Zrzuty z Marmoset + Zbrush. Tekstury: Substance Painter/Mari Pozdrawiam. Edytowane 24 Czerwiec 2016 przez JackTheRippy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DrRambo Napisano 24 Czerwiec 2016 Share Napisano 24 Czerwiec 2016 Wladimir!!!!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moniek Napisano 24 Czerwiec 2016 Share Napisano 24 Czerwiec 2016 Rzuciłem okiem na Twoją teczkę. Przeskok jaki zrobiłeś od pierwszego modelu człowieka wrzuconego ponad roku temu jest naprawdę ogromny. Trzymaj tak dalej to pewnie gdzieś zajdziesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pbcg Napisano 27 Czerwiec 2016 Share Napisano 27 Czerwiec 2016 Ładnie modelowana główka, ma charakter. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi