Blooddragon Napisano 1 Kwiecień 2003 Napisano 1 Kwiecień 2003 nie wiedziałem czy to dać do 2D czy 3D. Jest to stronka do szkolnej gazetki matematycznie, którą współtworze. ściślej robie grafe i troche przepisuje:P Nic wspaniałego looknijcie powiedzcie co o niej myślicie. Zrobiona w MAXie i photoshopie ADRES: http://sigma.jaszczur.org
Pablo Napisano 1 Kwiecień 2003 Napisano 1 Kwiecień 2003 heh KULKO-World :D...no fajna fajna...za duzo obiektow tam z maxa nie ma ale fajna :)[3m się]
Blooddragon Napisano 1 Kwiecień 2003 Autor Napisano 1 Kwiecień 2003 no ale tam wszystko z maxa jest :) tylko wklejałem te obrazki u góry w photoshopie ale one tez z maxa były:) ogólnie to skromna jest:D dzięki za komantarz
KaTrzy Napisano 2 Kwiecień 2003 Napisano 2 Kwiecień 2003 mi sie tez podoba spox kolorystycznie.. choc za jasno ; ) ja lubie ze tak powiem ciemne \"karnacje\" :) ale jest git ;)
Blooddragon Napisano 2 Kwiecień 2003 Autor Napisano 2 Kwiecień 2003 poprzednia wersja była cała czarna, w stylu matrixowskim, ale było dużo problemów z konwertowaniem obrazków i textów na czarne tło:)
Wojciech Daszczyk - PROF Napisano 6 Lipiec 2003 Napisano 6 Lipiec 2003 stronka wyglada stosunkowo fajnie tylko torszke za durze rozmiary plikow sa i krapke dlugo sie laduje ... uwaga tez do czolowki zdjecia kotre nie maj zbyt duzej ilosci kolorow zaleca sie robic jako gify nie jako jpgi poza tym jest krapke za duzy w porownaniu z tym co przekazuje ... (z kazdej strony obrazka jest sporo bialego tla ktore niczrego nie wnosi a dodaje sekund w trakcie odczytu ... przy publikacjach strony trzeba takze miec na uwadze modemiarzy). :-|
Rekomendowane odpowiedzi