Eden-3d Napisano 19 Sierpień 2016 Share Napisano 19 Sierpień 2016 (edytowane) Witam, Dawno nic tu nie wrzucalem,chce pokazac prace ktora dlubalem na thrust challenge. Edytowane 19 Sierpień 2016 przez Eden-3d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thecrev Napisano 21 Sierpień 2016 Share Napisano 21 Sierpień 2016 WOW świetne, naprawdę mi się podoba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JunioR Napisano 26 Sierpień 2016 Share Napisano 26 Sierpień 2016 Świetny klimat Eden ! Całość robi bardzo dobre wrażenie. Pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blinq Napisano 26 Sierpień 2016 Share Napisano 26 Sierpień 2016 Bardzo ładne :) Klimacik super. Jedyne do czego mógłbym (na upartego) się przyczepić to powtarzalność drzew w niektórych miejscach. Ale to bardzo na upartego ;) Gratki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eden-3d Napisano 26 Sierpień 2016 Autor Share Napisano 26 Sierpień 2016 dzięki za opinie panowie :),wiem,że jest masa rzeczy które można by poprawić o konkursie wiedziałem od samego początku ale zdecydowałem się dołączyc dopiero na sam koniec i zabrakło trochę czasu na dopieszczenie całosci ,ale ciesze się ze się podoba:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi