mawo Napisano 1 Kwiecień 2003 Napisano 1 Kwiecień 2003 A oto efekty pierszego kontaktu z Brazilem :) Taka sobie stara, lekko zuzyta kula bilardowa
Pablo Napisano 1 Kwiecień 2003 Napisano 1 Kwiecień 2003 bila spoko..tylko zamiast tej podlogi drewanianej mogles juz zrobic stol bilardowy lub cos w tym stylu...ale spoko :)
mawo Napisano 1 Kwiecień 2003 Autor Napisano 1 Kwiecień 2003 no właśnie dlatego, że każdy te biedne bile na tym stole bilardowym ustawia to ja ją na stole drewnianym :)
Tomek Kosiorek Napisano 2 Kwiecień 2003 Napisano 2 Kwiecień 2003 kazdy ustawia bile na stole bilardowym z prostej przyczyny-najlepiej do niego pasuje[piwo]
Pablo Napisano 3 Kwiecień 2003 Napisano 3 Kwiecień 2003 a jak juz dawales to na stole drewnianym to mogles to tak zrobic aby nie bylo widac tego tla czarnego z tylu..np. widok z kata z gory...
Gość User190 Napisano 3 Kwiecień 2003 Napisano 3 Kwiecień 2003 ...a ja sobie teżzrobiłem dzisiaj bilę... tak dla zabawy, jest tu mnoostwo bledów i jest niedopracowana, ale jak jush coszrobilem, to niech to ujrzy swiat ;-))))
Pablo Napisano 3 Kwiecień 2003 Napisano 3 Kwiecień 2003 heh...po co az tak duze odbicia na ta bile? oraz mogles dac bardziej matowy ten material od stolu...i troche bumpa :) :P
Robercik Napisano 4 Kwiecień 2003 Napisano 4 Kwiecień 2003 Mi się ta bila podoba, chociaż troszeczkę może zbyt wypolerowana..
mawo Napisano 4 Kwiecień 2003 Autor Napisano 4 Kwiecień 2003 ooo ... widze ze konkurencja :) kto jeszcze bile zrobi, wybierzemy najlepsza :) Mati faktycznie troszke zbyt blyszcaca ale ogolnie spoko
SiD Napisano 4 Kwiecień 2003 Napisano 4 Kwiecień 2003 mawo masz fajną bile nie w sensie gdzie stoji ale widac na niej uszczerbki na zdrowiu bo tak czamsi jest jak bile ze stoły spadają to sie tłuką i mają lekkie odpryski i to u ciebie widzac wiec ona jest taka lekko zuzyta i wałsnie to ejst fajne hehe
Pablo Napisano 4 Kwiecień 2003 Napisano 4 Kwiecień 2003 ale u M@tiego tego nie widac heh...i tu m@ti przgrywasz heh :):):)
Gość User190 Napisano 4 Kwiecień 2003 Napisano 4 Kwiecień 2003 Ta bila to efekt 10 minut pracy (z zegarkiem w ręku), jak usunę wira i otworzę spowrotrem ten plik to poprawię ją i dodam DOFa :-))) Poza tym, zrobiłem ją ot, tak sobie - dla zabawy, więc nie oceniajcie jej zbyt ostro :-)))
Eden-3d Napisano 4 Kwiecień 2003 Napisano 4 Kwiecień 2003 spoki jest..pierwszy render mi sie bardziej podoba[spox]
NeZik Napisano 13 Kwiecień 2003 Napisano 13 Kwiecień 2003 tesh jestem za 1 wogole wypasiq sa te odbicia wnetrza na bili wyrąbanie ;]
Rekomendowane odpowiedzi