Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Max3D.pl

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Napisano

A oto efekty pierszego kontaktu z Brazilem :) Taka sobie stara, lekko zuzyta kula bilardowa

• Odpowiedzi 13
  • Wyświetleń 3,1k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

bila spoko..tylko zamiast tej podlogi drewanianej mogles juz zrobic stol bilardowy lub cos w tym stylu...ale spoko :)

Napisano
  • Autor

no właśnie dlatego, że każdy te biedne bile na tym stole bilardowym ustawia to ja ją na stole drewnianym :)

Napisano

a jak juz dawales to na stole drewnianym to mogles to tak zrobic aby nie bylo widac tego tla czarnego z tylu..np. widok z kata z gory...

Napisano

...a ja sobie teżzrobiłem dzisiaj bilę... tak dla zabawy, jest tu mnoostwo bledów i jest niedopracowana, ale jak jush coszrobilem, to niech to ujrzy swiat ;-))))

Napisano

heh...po co az tak duze odbicia na ta bile? oraz mogles dac bardziej matowy ten material od stolu...i troche bumpa :) :P

Napisano
  • Autor

ooo ... widze ze konkurencja :) kto jeszcze bile zrobi, wybierzemy najlepsza :) Mati faktycznie troszke zbyt blyszcaca ale ogolnie spoko

Napisano

mawo masz fajną bile nie w sensie gdzie stoji ale widac na niej uszczerbki na zdrowiu bo tak czamsi jest jak bile ze stoły spadają to sie tłuką i mają lekkie odpryski i to u ciebie widzac wiec ona jest taka lekko zuzyta i wałsnie to ejst fajne hehe

Napisano

ale u M@tiego tego nie widac heh...i tu m@ti przgrywasz heh :):):)

Napisano

Ta bila to efekt 10 minut pracy (z zegarkiem w ręku), jak usunę wira i otworzę spowrotrem ten plik to poprawię ją i dodam DOFa :-)))

Poza tym, zrobiłem ją ot, tak sobie - dla zabawy, więc nie oceniajcie jej zbyt ostro :-)))

Napisano

tesh jestem za 1 wogole wypasiq sa te odbicia wnetrza na bili wyrąbanie ;]

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.