pijak Napisano 23 Październik 2004 Share Napisano 23 Październik 2004 witam wszystkich , ostatnio mam troche czasu wiec zabralem sie za rhino i skrobie sobie cos takiego...co myslicie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 23 Październik 2004 Share Napisano 23 Październik 2004 lampka jak każda inna. poczekamy na końcową wersję z tekturkami i wtedy zobaczymy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salvator Napisano 23 Październik 2004 Share Napisano 23 Październik 2004 hehe też taką mam ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 23 Październik 2004 Share Napisano 23 Październik 2004 kanty na lampce widac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KoMic Napisano 23 Październik 2004 Share Napisano 23 Październik 2004 hehe tez taka mam na biurku: ] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pijak Napisano 23 Październik 2004 Autor Share Napisano 23 Październik 2004 hmm , nie wiem o jakie kanty chodzi, rzuce siatke to sie zobaczy, choc to tylko powierzchnia nurbs narazie a nie mesh, byc moze cos tam sie wygladzi bardziej, no a lampka jest najlepsza :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 23 Październik 2004 Share Napisano 23 Październik 2004 widze ze ta lampka jest bardzo popularna bo ja tez takowa posiadam :D zobaczymy na koncu :D pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pijak Napisano 24 Październik 2004 Autor Share Napisano 24 Październik 2004 no to to co wszyscy lubia najbardziej...troche detali .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
javor Napisano 24 Październik 2004 Share Napisano 24 Październik 2004 wow!!! niezłe detale :] tak trzymaj :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 24 Październik 2004 Share Napisano 24 Październik 2004 hmm , nie wiem o jakie kanty chodzi, rzuce siatke to sie zobaczy, choc to tylko powierzchnia nurbs narazie a nie mesh, byc moze cos tam sie wygladzi bardziej, no a lampka jest najlepsza :D l5 w pierwszym poscie, zabacz po prawej, widac kanciaka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piterus_123 Napisano 26 Październik 2004 Share Napisano 26 Październik 2004 czepiacie sie lampka jest super, popatrzcie na prawdziwa made in china taka to ma znaczne wiecej niedorobek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 26 Październik 2004 Share Napisano 26 Październik 2004 dziwisz sie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pijak Napisano 26 Październik 2004 Autor Share Napisano 26 Październik 2004 ostatnio duzo picia wiec tylko taki maly updacik :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi