claude Napisano 11 Wrzesień 2016 Napisano 11 Wrzesień 2016 Skończone pracki z ostatnich lat Na pierwszy ogień idą skulpty do gry Godfire: Rise of Prometheus
Graft Napisano 11 Wrzesień 2016 Napisano 11 Wrzesień 2016 Jestem na tak ;) Podoba mi się stylizowany charakter postaci
genitalius Napisano 11 Wrzesień 2016 Napisano 11 Wrzesień 2016 ta babka z elemntami ruchomymi jest ekstra. Mozesz cos napisac o technice wykonania? Wszystko potraktowane jest fragmentarycznie czy w koncowej fazie ciales ciatke.
claude Napisano 11 Wrzesień 2016 Autor Napisano 11 Wrzesień 2016 @Graft - dzięks @genitalius - przez długi czas robiłem tylko w dynamesh całą głowę, tak łatwiej wyprowadzić formę. Dopiero pod koniec roboty pociąłem siatkę na fragmenty slice curve i porozdzielałem elementy na osobne subtoole. Później dalej praca w dynamesh. No i retopo do gry.
keajra Napisano 11 Wrzesień 2016 Napisano 11 Wrzesień 2016 Model, modelem, ale w czym renderowane? Bardzo realizstycznie wyszlo. Super prace, szczegolnie babka.
claude Napisano 11 Wrzesień 2016 Autor Napisano 11 Wrzesień 2016 @keraja - renderowane w Maya & Arnold @JackTheRippy - thx
claude Napisano 13 Wrzesień 2016 Autor Napisano 13 Wrzesień 2016 Głowa "Grubego" z wieśka Killing Monsters
claude Napisano 14 Wrzesień 2016 Autor Napisano 14 Wrzesień 2016 Dalej temat Wieśka, głowy zrobione do Intra Witcher'a 3 Pani Yennefer, robiona na podstawie skanu, który też robiłem ja osobiście kaptur robiony w marvelusie i poprawiany ręcznie morphy sam skan Tak zwany "Slayer" robiony z ręki, czyli bez skanów
claude Napisano 15 Wrzesień 2016 Autor Napisano 15 Wrzesień 2016 trochę badziewia speedowego zabwa w skanowanie podrzeźbianie, rzeźbienie włosów i druk 3d
rice Napisano 15 Wrzesień 2016 Napisano 15 Wrzesień 2016 Świetne rzeczy. Z ciekawości zainstalowałem tego godfire. Gra pod pada a wymaga obsługi dotyku w telefonie, sterowanie, animacja, głowny bohater, ten oślepiający bloom. Czy ktoś to w ogóle tetował? Dobrze że chociaż modele i tekstury trzymają poziom.
claude Napisano 16 Wrzesień 2016 Autor Napisano 16 Wrzesień 2016 @rice - dzieki, gra nie była przebojem, ale umiliła mi kilka godzin w pociągu. Pan z cimematicu Nitro Nation, głowa na podstawie skanu, reszta modelowana z ręki
claude Napisano 19 Wrzesień 2016 Autor Napisano 19 Wrzesień 2016 Postać do cinematicu For Honor. Pani Samurai przerabiana w 80-90% z modelu Pana Samuraia. Chyba tylko sandały i w dużej mierze hełm zostały ze starego modelu.
achaja Napisano 22 Wrzesień 2016 Napisano 22 Wrzesień 2016 Pozostaje mi powiedzieć tylko WOW i zapaść się ze wstydu, bo mam problemy z rzeźbieniem w glinie na lekcji. Wstyd i hańba.. Jeśli chodzi o prace. To naprawde imponujące :))
Rekomendowane odpowiedzi