Napisano 16 Wrzesień 20168 l Jesteś pasjonatem Concept Artu bądź chcesz nauczyć się myślenia projektowego pod okiem profesjonalistów? Mamy coś dla Ciebie. Już w sobotę 17 września na platformie eduweb.pl rusza Concept Art Bootcamp skierowany do entuzjastów projektowania. Biorąc udział w Bootcampie będzie można poznać tajniki pracy profesjonalnego rysownika, a dzięki wsparciu grupy i mentora stworzyć własne cyfrowe arcydzieła. Pełna treść: Concept Art Bootcamp - 17 września
Napisano 16 Wrzesień 20168 l Ja rozumiem, ze promocje rządzą światem, ale żeby obniżać cenę z 1070 na 1070 to jest to bardzo agresywny marketing! ;) Może to głupio zabrzmi, ale ktoś wie może coś więcej na ten temat na temat twórców oraz tego szkolenia? Ktoś z tutejszych artystów 2D był i mógłby się wypowiedzieć czy warto? Swoją drogą co oznacza, że "Na kursie nie uczymy rysunku od podstaw, zatem w tę wiedzę musisz być wyposażony na starcie.", skoro w programie sa jakby nie patrzeć dość podstawowe zagadnienia typu podstawy konstrukcji twarzy, podstawy teorii koloru, używanie perspektywy?
Napisano 16 Wrzesień 20168 l Autor To news o jutrzejszym darmowym wydarzeniu na którym chyba można zobaczyć co i jak i zapytać bezpośrednio twórców :)
Napisano 16 Wrzesień 20168 l To to wiem Adek, ale wydawało mi się, że kiedyś te szkolenia "Potęga obrazu" się ogłaszały na forum i pomyślalem, że ktoś może zechce się podzielic swoimi spostrzeżeniami :)