Drakula Napisano 24 Październik 2004 Napisano 24 Październik 2004 Oy! Ostatnio pracuje sobie nad takim malym czymsiem, ale troche brakuje mi pomysłu jak wykonczyc itp. Chetnie tez zobaczylbym jakies pomysly i krytyke ;) Co warto wywalic / zostawic a co powinienem poprawic ?
Badyl Napisano 24 Październik 2004 Napisano 24 Październik 2004 hmm, jaby to powiedzieć - Twój ideał różni się troszkę od mojego :) do tego ona jest w ciążY!!! nic Ci nie poradzę, bo to Twój ideał, a na 2d znam się tyle co nic prawie...
Marcin Napisano 24 Październik 2004 Napisano 24 Październik 2004 exchibicjonista nastepny ;) (to tez miala byc babcia ?;)
oDD Napisano 24 Październik 2004 Napisano 24 Październik 2004 też wole brunetki, moze zdecyduj co i jak z tłem jeszcze zanim zaczniesz dopracowaywac..... Ciekawe.
Gość User190 Napisano 24 Październik 2004 Napisano 24 Październik 2004 Fajne.. fetyszyści górą :) Niezła mordka.. reszta do skończenia - zobaczymy jak wybrniesz z całością :)
Salvator Napisano 24 Październik 2004 Napisano 24 Październik 2004 bez ślinotoku z ust moim zdaniem na ideał nie masz co liczyć ;] wygląda ładnie, ale chyba dorobisz do tego jakieś otoczonko, np, gościa z aparatem fotograficznym przed nią ;]
Tomur Napisano 25 Październik 2004 Napisano 25 Październik 2004 Interesujace, zeklbym. Faktycznie brakuje temu otoczki sytuacyjnej. Bo ani artystyczna poza to nie jest ani nie czuje na razie tematu. Moze powinienes postudiowac troche zdjec pokazujacych piekno ciazy zaznaczyc to poprawnoscia formy, dodac kraglosci i troche nad twarza popracowac i dodac jej nieco lagodnosci. Reasumujac to ciekawy rejon eksploracji artystycznych, ale zeby uzyskac poprawny efekt i odbior musisz nad tym posiedziec.
Drakula Napisano 25 Październik 2004 Autor Napisano 25 Październik 2004 z tym idealem to chyba nie myslicie, ze mowie serio ? :P Z zalozenia babka miala byc wychudzona i w ciazy. Wzorowalem sie troche na obcym 4 (newborn). Co do tla, to wlasnie nie mam zabardzo pomyslu co i jak i dlatego stoje z obrazkiem :( Moze macie jakies pomysly ?
Piotr Dobosz Napisano 25 Październik 2004 Napisano 25 Październik 2004 po oczach widac ze to mila dziewczyna:)
LHT Napisano 25 Październik 2004 Napisano 25 Październik 2004 Jak dla mnie sprawa jest prosta, to transwestyta w ciąży pod koniec XXI wieku. Pewnie będą reklamy w stylu "zmień płeć na weekend".
Drakula Napisano 26 Październik 2004 Autor Napisano 26 Październik 2004 hmm... widze ze nei tryskacie pomyslami ;) Cos ladnego... niewiem, czy kobieta bedzie az tak sie kontrastowac, bo nie przewidywalem wprowadzania drugiej postaci. Prawdopodobie w tle ukaza sie ciemnosc - szare chmury ;). Sam ciekaw jestem jak mi z tym pojedzie.... Mysle ze wazne jest chyba postanowienie skonczenia obrazka za wszelka cene :P ---- A tu maly zrzut tego, co zrobilem.... ciemnosc to moze nie jest, ale mysle ze bedzie dobrze :)
Rekomendowane odpowiedzi