adarch Napisano 2 Październik 2016 Share Napisano 2 Październik 2016 Witam, Chciałam zapytać w jakich ustawieniach mogę mieć błąd kiedy wychodzą mi poszarpane krawędzie? Załącznik jest w złej jakości ale chodzi o to że po prostu krawędzie są jakby bardziej pikselowate haha:) Z góry dziękuję za pomoc:) i pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skalpel3d Napisano 3 Październik 2016 Share Napisano 3 Październik 2016 Jaki renderer? Daj jego ustawienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adarch Napisano 25 Październik 2016 Autor Share Napisano 25 Październik 2016 Już coś tam pokombinowałam, chciałabym napisać co zmieniłam, ale zmieniałam dość sporo w ustawieniach renderu i poszło lepiej:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pleszer Napisano 2 Listopad 2016 Share Napisano 2 Listopad 2016 Image Sampler (Antialiasing) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi