Ops Napisano 1 Kwiecień 2003 Napisano 1 Kwiecień 2003 no to tak zamiar jest zrobic zobie wylazacego z ziemi z powodu braku jakiego kolwiek skanera czy chodzby tabletu wstepny \"szkic\" jest w 3d ;) wszelkie podobienstwo do innych prac jest czystym zbiegiem okolicznosci:) [Edited on 1-4-2003 by Cshynoovec]
MJ Napisano 1 Kwiecień 2003 Napisano 1 Kwiecień 2003 Jak widzę wielu ma i będzie miało zamiar stworzenia zombiaka lub coś podobnego wychodzącego z ziemi , trumny itp. Ja też o tym myślałem więc chyba mnie uprzedzono ... mam nadzieję że ktoś nas zaskoczy pomysłowością.
Ops Napisano 2 Kwiecień 2003 Autor Napisano 2 Kwiecień 2003 no i PAF taka wstepna glowka:)jeszcze ja musze bardziej pocharatac PS: czemu wszyscy robia postacie wylazace z ziemi jak tak dalej pojdzie to chyba trzeba bedzie zmienic mu pozycje
Dr. eA Napisano 2 Kwiecień 2003 Napisano 2 Kwiecień 2003 Teraz ja: czemu wszyscy robia postacie z otwarta geba?:)
Pablo Napisano 3 Kwiecień 2003 Napisano 3 Kwiecień 2003 heh..fajneeeee :):)...daj mu wiecej tych taknek od mozgu :)..oraz moze jakies kosci policzkowe wystajace
OgOtaY Napisano 10 Kwiecień 2003 Napisano 10 Kwiecień 2003 Heh Podoba Mi się ta głowa. Ale generalnie musisz strasznie dużo popracować z texturami. zarówno czaszki, jak i mózgu. W sumie fajnie to ryłko wykręciłeś ;)) Trzymam kciuki :)) Powodzenia i pokaż więcej!
boowa Napisano 10 Kwiecień 2003 Napisano 10 Kwiecień 2003 Coooooool[rotfl2] skoro wszyscy rzucają radami to ja proponuję aby jedno oko mu wisiało z oczodołu :) a\'propos wszystkich to czemu wszyscy robią jakieś umarlaki? ;) hehe...
Phantom Napisano 12 Kwiecień 2003 Napisano 12 Kwiecień 2003 facjata 1 clasa...wyglada jak T1000 z Terminatora :D piekne wygięcia :D nie wiem czego wy sie czepiacie...wszystko jest pikne :D .:ReSpEcT:.
Ops Napisano 12 Kwiecień 2003 Autor Napisano 12 Kwiecień 2003 moze i pikne ale mi sie nie podobalo ijest nie aktualne zapraszam na nowa wersje ---+PAF+---
Rekomendowane odpowiedzi