Elijahu Napisano 17 Październik 2016 Napisano 17 Październik 2016 Witam serdecznie. 1) Chciałbym się dowiedzieć jaki miałbym wybrać materiał do rzezby w zaciszu domowym.Zastanawiałem się nad modelina,lecz nie wiem czy wybór jest słuszny? 2) Jakich potrzebowałbym na samym poczatku narzedzi?Jest ich dość sporo w sklepach plastycznycj,lecz nie mam pojecia jakie wybrać? 3) Czy jeszcze do rzezbienia będzie mi coś potrzebne?Może jakiś niewielki stół obrotowy? 4) Czy znacie jakieś ksiażki,albo ciekawe rzeczy na temat rzezbienia?
Elijahu Napisano 27 Październik 2016 Autor Napisano 27 Październik 2016 Zakupiłem już sobie parę rzeczy ze sklepów artystycznych zwiazanych z modelowaniem.Także temat uważam za zamknięty :)
michalo Napisano 27 Październik 2016 Napisano 27 Październik 2016 Przeoczyłem ;) Mogę ci polecić jako inspiracje i trochę podejrzenia pracy Monster Month. Świetna sprawa pierwsze odcinki techniczno/organizacyjne, które odpowiadają na powyższe pytania ;) Tzn zależ co i czym rzeźbisz. No ale jak juz napisałęm to proszę:
Rekomendowane odpowiedzi