polka dot Napisano 29 Listopad 2004 Autor Napisano 29 Listopad 2004 no wlasnie predator o to chodzi ze dysk walniety nawet go sformatowac z pod DOS-a nie idzie a o jakimkolwiek odzyskiwaniu plikow nawet nie ma co marzyc nie wiem jakim cudem zachowala sie czesc plikow (oczywiscie nie pliki maxa i nie 7GB muzyki ;/ ) jeszcze raz nie polecam samsungow
ultek Napisano 29 Listopad 2004 Napisano 29 Listopad 2004 Tez mi ostatnio 60gb padlo.... Samsunga ^^ Od tamtej pory mam Segate'a 120gb...... i pendrive'a ;]
Hindus Napisano 29 Listopad 2004 Napisano 29 Listopad 2004 ja pierdo..... takie ustawienie sceny tj świateł i lakieru poszło sie jeb..... normalnie ide sie powiesic...
sCeleTon Napisano 29 Listopad 2004 Napisano 29 Listopad 2004 kurr.. a tak ladnie ci szlo:(( przykro mi bardzo no naprawde;( te rą bane samsungi:/// ja mam wd naszczescie i nawet niech nie probuje sie popsuc:) bedzie dobrze nie zalamuj sie:D
Georgas Napisano 30 Listopad 2004 Napisano 30 Listopad 2004 Moje kondolencje ,właśnie pochowałeś kapitalne dzieło ,nic tylko płakać :(
Rekomendowane odpowiedzi