muody Napisano 8 Listopad 2016 Napisano 8 Listopad 2016 Kilka miesięcy temu zacząłem nagrywać tutoriale do Unreal Engine 4. Chcę przybliżać grafikom metody, które zwykle straszą przez swoją "techniczność", a w praktyce bywają niezmiernie przydatne. Interesuje mnie nie tylko pokazywanie trików - jak to zwykle w tutkach - ale też solidne wyjaśnienie teorii stojącej za daną techniką. W Epic Games się spodobały, wrzucili je w oficjalnym news streamie przy wersji 4.13 :) Jeśli macie tematy, o których chcecie usłyszeć albo są średnio udokumentowane, to podrzucajcie pomysły. Miłego oglądania! --- --- ---
TrigonumVR Napisano 8 Listopad 2016 Napisano 8 Listopad 2016 Bardzo fajny kanał :) natrafiłem na niego parę miesięcy temu. Podoba mi się sposób tłumaczenia zagadnień - szczegółowo i bez zbędnego "lania wody"
muody Napisano 17 Listopad 2016 Autor Napisano 17 Listopad 2016 (edytowane) Miło słyszeć. Dzięki. Postaram się dorzucać bardziej zaawansowane tematy pomiędzy tymi prostszymi. W przyszłości pojawi się też równolegle Houdini do gier. Od podstaw, tak żeby nie trzeba znać softu :) Myślicie, że teraz tematy są noobskie czy normalne? Edytowane 17 Listopad 2016 przez muody
Rekomendowane odpowiedzi