Gość Wacho Napisano 26 Październik 2004 Napisano 26 Październik 2004 Witam Jestem początkującym userem foum jak i rogramu 3ds max v7 posiadam wersje 7 no i szukam do neigo po polsku tourialy, jeśli wezme ze strony zjakiejś innej wersji no to nie ma danej opcji albo jest gdzie indziej i trudno mi odszukać tej opcji... i szukam właśnie touriali pod to wersje...
kozioo Napisano 26 Październik 2004 Napisano 26 Październik 2004 z tutkami pod maxa 7 trzeba będzie jeszcze troche poczekać... Ten programik jest jeszcze ciepły, prosto z pieca :) Skoro jesteś świezo upieczonym userem to na początek poczytaj maxowego helpa.
Marcin Napisano 26 Październik 2004 Napisano 26 Październik 2004 ZAWSZE kozystajac z opcji wyszukiwarki w helpie maxa mozna latwo znalesc daną funkcje w nowej wersji poprostu wpisujac ja w wyszukiwarce (polecam ta metode dla poczatkujacych) narazie max 7 jest najnowszy i oprocz tutoriali z poprzednich czesci nie ma niczego do 7 i radze zapomniec o POLSKICH tutorialach bo nie jest ich zbyt wiele a przynajmniej sa tylko na sam start ... co innego ksiazki ... troche inicjatywy w angielskie tutki ;) jest ich mnustwo
Gość Wacho Napisano 26 Październik 2004 Napisano 26 Październik 2004 Sorry ale jakiego maxowego help czy chodzi ci o tego z programu ale ja mam po ENG a ENG nie znam... :(
Marcin Napisano 26 Październik 2004 Napisano 26 Październik 2004 bez eng daleko nie zajdziesz .... to podstawa w tym fachu ;)
Gość Wacho Napisano 26 Październik 2004 Napisano 26 Październik 2004 No to lipa bo w szkole nie mam ENG aaa jaka jest wersja max;a na która są najwiencej polskich touriali...
Marcin Napisano 26 Październik 2004 Napisano 26 Październik 2004 zadna ... ;) wszystkie tutoriale sa do kazdej wersji ;) jedynie trzeba robic tak jak mowilem ... poprostu szukac tych funkcji w helpie ... i nie poto zeby sie o nich naczytac tylko zeby wiedziec gdzie są lub jakie sa ich odpowiedniki ...
Gość Wacho Napisano 26 Październik 2004 Napisano 26 Październik 2004 No nic widze że jesteś zawansowany mugł byś mi zostawić numer gadu jak był miał kłopoty czy coś bo chce poznać max'a... i czy pomugł byś mi?? takiemu laikowi na gadu??
Marcin Napisano 26 Październik 2004 Napisano 26 Październik 2004 zawansowany ? hyhyhy ;) dobre ;) polecam wydac jednak te 50 zl i kupic ksiązke ;)
ragons Napisano 18 Listopad 2004 Napisano 18 Listopad 2004 Witaj. Ja też dopiero zaczynam z maxem. Popżeglądaj polskie stronki z 3d są tam tutoriale opisane po polsku np. http://www.max3d.pl/show.php?id=tut_3dsmax A jaki znasz język?? Niemiecki, rosyjski... możesz unich poszukać chociaż także mają sporo po angielsku.. Marcin ma racje przydadzą sie książki tu są do pobrania w pdf http://www.max3d.pl/show.php?id=podstawy Pozdrawiam
Piotr Dobosz Napisano 18 Listopad 2004 Napisano 18 Listopad 2004 pozatym jesli jestes poczatkujacy to kozystaj z tutkow dla poczatkujacych po polsku przeciez to wszystko jedno czy uzywasz maxa 5,6,7 bo podstawowe funkcje sa takie same w kazdym z nich pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi