Napisano 26 Październik 200420 l Witam Jestem początkującym userem foum jak i rogramu 3ds max v7 posiadam wersje 7 no i szukam do neigo po polsku tourialy, jeśli wezme ze strony zjakiejś innej wersji no to nie ma danej opcji albo jest gdzie indziej i trudno mi odszukać tej opcji... i szukam właśnie touriali pod to wersje...
Napisano 26 Październik 200420 l z tutkami pod maxa 7 trzeba będzie jeszcze troche poczekać... Ten programik jest jeszcze ciepły, prosto z pieca :) Skoro jesteś świezo upieczonym userem to na początek poczytaj maxowego helpa.
Napisano 26 Październik 200420 l ZAWSZE kozystajac z opcji wyszukiwarki w helpie maxa mozna latwo znalesc daną funkcje w nowej wersji poprostu wpisujac ja w wyszukiwarce (polecam ta metode dla poczatkujacych) narazie max 7 jest najnowszy i oprocz tutoriali z poprzednich czesci nie ma niczego do 7 i radze zapomniec o POLSKICH tutorialach bo nie jest ich zbyt wiele a przynajmniej sa tylko na sam start ... co innego ksiazki ... troche inicjatywy w angielskie tutki ;) jest ich mnustwo
Napisano 26 Październik 200420 l Sorry ale jakiego maxowego help czy chodzi ci o tego z programu ale ja mam po ENG a ENG nie znam... :(
Napisano 26 Październik 200420 l No to lipa bo w szkole nie mam ENG aaa jaka jest wersja max;a na która są najwiencej polskich touriali...
Napisano 26 Październik 200420 l zadna ... ;) wszystkie tutoriale sa do kazdej wersji ;) jedynie trzeba robic tak jak mowilem ... poprostu szukac tych funkcji w helpie ... i nie poto zeby sie o nich naczytac tylko zeby wiedziec gdzie są lub jakie sa ich odpowiedniki ...
Napisano 26 Październik 200420 l No nic widze że jesteś zawansowany mugł byś mi zostawić numer gadu jak był miał kłopoty czy coś bo chce poznać max'a... i czy pomugł byś mi?? takiemu laikowi na gadu??
Napisano 26 Październik 200420 l zawansowany ? hyhyhy ;) dobre ;) polecam wydac jednak te 50 zl i kupic ksiązke ;)
Napisano 18 Listopad 200420 l Witaj. Ja też dopiero zaczynam z maxem. Popżeglądaj polskie stronki z 3d są tam tutoriale opisane po polsku np. http://www.max3d.pl/show.php?id=tut_3dsmax A jaki znasz język?? Niemiecki, rosyjski... możesz unich poszukać chociaż także mają sporo po angielsku.. Marcin ma racje przydadzą sie książki tu są do pobrania w pdf http://www.max3d.pl/show.php?id=podstawy Pozdrawiam
Napisano 18 Listopad 200420 l pozatym jesli jestes poczatkujacy to kozystaj z tutkow dla poczatkujacych po polsku przeciez to wszystko jedno czy uzywasz maxa 5,6,7 bo podstawowe funkcje sa takie same w kazdym z nich pozdrawiam