wololo Napisano 27 Październik 2004 Napisano 27 Październik 2004 Przeglądałem sporo topików i niestety nie znalazłem nic o tym, więc zakładam nowy topik :/ Na modlelu jest tylko zwykła szara tekstura. Nie dawałem nic innego a Brazil renderuje mi coś dziwnego. Na kilku elementach są jakieś czarne elementy. Kiedy daje np. jakąs metaliczną tekstura te czarne coś jest tez na niej. Czy ma ktoś jakiś pomysł dlaczego tam może się dziać? :/ Jezeli tak to prosiłbym o wyjaśnienie w zrozumiałym dla początkującego języku. :)
kozioo Napisano 27 Październik 2004 Napisano 27 Październik 2004 Prawdopodobnie masz tam zduplikowane albo nakładające sie na siebie polygony.
wololo Napisano 27 Październik 2004 Autor Napisano 27 Październik 2004 Mogę prosić jaśniej, jestem naprawde początkujący
kozioo Napisano 27 Październik 2004 Napisano 27 Październik 2004 hmmm... Jaśniej... Mogło się zdarzyć, że przez przypadek zaznaczyłeś wszystkie polygony i kliknąłes z shiftem;) Albo w inny sposób zduplikowałeś te elementy.
Marcin Napisano 27 Październik 2004 Napisano 27 Październik 2004 czyli ... te obiekty ktore maja takie bugi sa zduplikowane ... zaznacz jeden z nich i usun ... poprostu lezy jeden na drugim i GI Brazila sie mota z podwojna powieszchnia i twoza sie bugi ...
wololo Napisano 27 Październik 2004 Autor Napisano 27 Październik 2004 Ok, udało sie :) Mieliście racje. Były zdublowane elementy, ale nie mam pojęcia jak to sie mogło stać. Kopiowałem przez ctrl+c, crtl+v i myslałem że przeciągam dalej wszystko, widocznie jednak nie.
Rekomendowane odpowiedzi