dimaxion Napisano 27 Grudzień 2016 Share Napisano 27 Grudzień 2016 (edytowane) Witam! mam problem z wyświetlaniem sceny w trybie cieniowanym. W wireframe nie ma problemu, ale po kilku sekundach w shaded włącza mi się widok siatki i trzeba chwilę odczekać nie kręcąc widokiem, żeby widok znów przełączył się na shaded. Potem tylko ruszę myszką i znów wireframe i już raczej nie wraca do shaded. Mam włączonego Nitrousa i grafikę gtx970. Scena nie zawiera wielkich tekstur i skomplikowanych modeli (ok 700k faceów). Nie da się tak pracować...Pomożecie? Pozdr Kuba teraz z kolei wszystko miga jak w dyskotece... a ja nie lubię dyskotek... bardzo szybko zmienia się z shaded na wireframe - nic nawet nie ruszam Edytowane 27 Grudzień 2016 przez dimaxion Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dimaxion Napisano 27 Grudzień 2016 Autor Share Napisano 27 Grudzień 2016 Problem rozwiązany. Najprawdopodobniej była to włączona widoczność Corona Normal Texmap a nie samej mapy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dimaxion Napisano 27 Grudzień 2016 Autor Share Napisano 27 Grudzień 2016 Nie... jednak wciąż miga.... zaraz mózg mi się ugotuje. Ma ktoś coś pomysł jakiś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi